City får det ikke så lett i dag.
City får det ikke så lett i dag. Foto: Sang Tan (Ap)

- Favorittene er blitt overvurdert

Manchester City er vurdert som kjempefavoritt i dagens kamp, men får det nok ikke så lett de heller.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Singel: Gaute Larsen i mer trøbbel
Dobbel: Glimt-seieren var ikke et blaff
Tippekupongen: Nordisk fest på tippekupongen

Det er mange høydepunkter på søndagens langoddsprogram. City skal til pers, det samme skal Liverpool og Chelsea, mens her i Norge er det full rulle på de to øverste nivåer.

Denne kampen vil bli vist på TV2 Sumo klokken 17.00. Klikk her for å følge Premier League-spenningen - minutt for minutt! Ekstern lenke.

Dagens langskudd
Newcastle - Manchester City, H 4,85

Dagens langskudd

Newcastle – Manchester CIty H


Mange har spådd en spennende sesong i vente for Newcastle, og flere ønsker dem på øvre halvdel av sesongen. Nettavisens tabelltipsere er intet unntak, og vi tror de havner på åttende plass.

Uansett er det ikke vanskelig å se hvorfor de har blitt så opphauset, da de har gjort en veldig god innsats på overgangsvinduet. Nesten samtlige av spillerne de har hentet er av meget høyt kvalitet.

Alan Pardew får imidlertid ikke stille med Cissé, R. Taylor og Santon til denne kampen grunnet skader. Tioté og de Jong er usikre.

Manchester City har fått mindre tillit av landets mange fotballeksperter, og nesten ingen tror de vil kopierer fjorårets triumf.

De har gjort en godkjent innsats på overgangsvinduet, og vært mer nøkterne enn vi har blitt vant med fra Manchester-klubben. Noen av dem vil få tillit allerede i dag.

Likevel har de sine problemer. Negredo er skadet, mens Aguero, Demichelis, Kompany, Lampard, Fernandinho, Sagna, Zabaleta er alle betegnet som usikre. Dette er i hovedsak VM-spillere, som kanskje har hatt forlenget ferie og dermed mistet den viktige kamptreningen i sesongoppkjøringen.

Det er mye som taler for at Newcastle skal få en flott sesong, så vi satser offensivt på at de plukker alle poeng på St. James' Park til rålekre 4,85 i odds! Spesielt med tanke på hvor mye favorittene har slitt så langt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus