Chatto, med ryggen til, er suspendert i dagens kamp.
Chatto, med ryggen til, er suspendert i dagens kamp. Foto: Alf Vidar Snæland (NTB scanpix)

- Glimt-seieren var ikke et blaff

Bodø/Glimt endte tapsrekken forrige helg, og har alle forutsetninger for å klare to på rad.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Singel: Gaute Larsen i mer trøbbel
Langskudd: City er blitt overvurderte
Tippekupongen: Nordisk fest på tippekupongen

Det er mange høydepunkter på søndagens langoddsprogram. City skal til pers, det samme skal Liverpool og Chelsea, mens her i Norge er det full rulle på de to øverste nivåer.

Dagens dobbel
Bodø/Glimt + Ull/Kisa, samlet odds 2,67

Dagens dobbel

Bodø/Glimt + Ull/Kisa H & H


Bodø/Glimt - Sandnes Ulf, H 1,65

Bodø/Glimt brøt en uendelig tapsrekke med en sterk seier mot Sogndal forrige runde. Det var virkelig på tide, for da var Halvorsens menn faretruende nærme nedrykksstreken.

Tradisjonelt har laget vært vanskelige å spille mot på Aspmyra, men den siste periodes turbulens har sørget for at statistikken er 3-3-3 i Bodø.

Valentin er langtidsskadet, mens Dominic Chatto er suspendert. Nevnte Chatto var også mannen som dundret inn seiersmålet i forrige runde.

Sandnes Ulf tok et poeng mot Lillestrøm hjemme sist, men er fortsatt i dyp poengnød. Nordlies inntog har gjort lite annet enn å sørge for dette ene poenget og mot lag som Bodø/Glimt må de satse alt på poeng.

Situasjonen er som sagt enda kritisk, og det er veldig langt opp. Malaury Martin mister resten av sesongen, og Emil Johansson er langtidsskadet. Aksel Skjøsvik og Henrik Furebotn er også uaktuelle.

Bodø/Glimt har spilt mange kamper med god innsats uten å få særlig godt betalt. Men forrige gang fikk de endelig en opptur, og den må de ta med seg videre i dag.

Vi kombinerer Bodø/Glimt med Ull/Kisa i vår dobbel.

Ull/Kisa - Tromsdalen, H 1,62

Ull/Kisa ble tidlig avskrevet som et av ligaens dårligste lag. De har forbedret seg litt, men faktum er fortsatt at de har syv poeng opp til trygg plass. Det betyr at de er avhengig av seier mot lag som Tromsdalen for å skulle overleve.

De har den siste tiden hentet to solide signeringer, og Thomas Lehne Olsen og Tore Andreas Gundersen viste i kampen mot Strømmen at de gir umiddelbar effekt.

Førstnevnte scoret et flott mål på målgivende fra sistnevnte, og de var begge konstante uromomenter for Strømmen.

Har også syv poeng de siste tre hjemmekamper. Kanskje er det lysere tider i venter på Ullensaker. I dag er de i alle fall favoritt.

Det er ingen hemmelighet at Tromsdalen er best hjemme, men nå går det trått på alle arenaer for nordlendingene. Kun HamKam er dårligere på reisefot, og Tromsdalen har kun fem poeng på ti bortekamper.

Tøft blir det også i dag, og de er langt hjemmefra. 1,62 er ikke så godt betalt som vi skulle ønske, men kan kombineres i en frisk dobbel.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus