- Hold dere langt unna Molde

Tippeliga-ekspert fnyser av oddsen på Molde-seier mot Vålerenga.

Kommersielt

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

Joacim traff på tre av tre tips fra fotball-VM for kvinner forrige uke. Oddsen på Norges kamp mot England i åttedelsfinalen 22. juni hadde ikke kommet da programmet ble spilt inn. Joacim tror på en målfattig kamp, og under 2,5 mål er hans anbefaling på kampen dersom oddsen på dette spillet er ok.

Meget lav Molde-odds
Helgens klareste avslag er hentet fra Tippeligaen, der Joacim ber folk holde seg langt unna spill på Molde til stusselige 1,45 i odds hjemme mot Vålerenga. RBK-seier borte mot Sarpsborg til 1,55 i odds er heller ikke noe svensken anbefaler spill på.

Tippeliga-dobbel
Tippeliga-dobbelen denne gangen er Odd-seier over Start til 1,32 i odds og Haugesund-seier over Mjøndalen til 1,70. Joacim synes 1,32 er lavt, men er rimelig sikker på at Odd kommer til å hamle opp med et Start-lag som var meget svake mot Strømsgodset forrige runde. Dobbelen gir en samlet odds på 2,24.

Ser verdi i Stabæk og Hønefoss
Verdispillet er Stabæk-seier borte mot Aalesund. Joacim mener at oddssetterne ennå ikke har fått med seg at Stabæk er et godt fotballag, og han takker og bukker for 2,65 i odds.

I OBOS-ligaen ser Joacim et spennende verdispill i Hønefoss hjemme mot Kristiansund. Hønefoss er på vei opp etter en tung start på sesongen, og kommer trolig til å satse på kontringer mot Kristiansund. Sistnevnte har gjort det bra på bortebane så langt, men Joacim synes 2,90 i odds på H er spennende.

OBOS-dobbelen er Jerv - Åsane H + Bryne - Levanger H til en samlet odds på 2,44.

Se hele Tippemagasinet øverst i saken.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt onsdag eller torsdag hver uke, kan avvike fra Sportspills tips i helgen. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tips i denne saken kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus