Foto: Wikipedia Commons

- HV71 er dagens spill

Sjekk vår svenske hockeyeksperts Hockey-Pelles omtale av fredagens matcher i SHL.

Kommersielt

HV 71 - Brynäs (12. plass – 5. plass)
HV 71 sendte ut på et lag med flere sterke navn mot Leksand sist. Har fått inn NHL-meritterte spillere som Chris Campoli og Erik Christensen, og begge kommer til å gjøre mye bra fremover. Nå ble det riktignok tap for Leksand, men innsatsen var det ingenting å si noe på. En feildømt matchstraff og flere tvilsomme utvisninger bidro til å felle HV 71. Positiva nyheter fra sykestua: Brett Sterling er tilbake, og Patric Carlsson blir trolig også klar.

”Det er for mange skader om dagen”. Ordene kommer fra Brynäs-trener Tommy Jonsson. Og det kan man være enig med ham i. På fraværslisten til kveldens match finner vi følgende spillere: Jonathan Granström, Alexander Lindgren, Dennis Persson, Petteri Nokelainen, Emil Molin, Sebastian Lauritzen og Alexander Larsson.

Jeg forventer å se et heltent HV 71. Med tanke på de flotte forsterkningene skal laget har bra sjanser mot et skadeskutt Brynäs.

H til 2,00 er dagens beste SHL-spill.

Odds på matchen: 2,00 - 3,75 - 2,60

Leksand - Frölunda (8. plass – 6. plass)
Frölunda tapte sist for et Modo-lag som er vanskelig å slå om dagen. Formen skal det imidlertid ikke være noen fare med. Man spilte ba hockey og skapte mange sjanser, men effektiviteten var ikke god nok. Troppen ser fortsatt bra ut.

Leksand klarte å vinne sist, men det var mye takket dommeren ¿ En feilaktig matchstraff på Andreas Jämtin blev Leksands åpning i matchen.

Det er fordel Frölunda, men 1,95 lokker ikke. Skal man spille på denne matchen, er det bedre å teste U til 3,80.

Odds på matchen: 2,70 - 3,80 - 1,95

Linköping - Modo (4. plass – 7. plass)
Jeg forventer at Modo snart får en reaksjon. De er oppe i sju strake seirer, men har hatt mange marginer på sin side. Fikk kjørt seg mot av Frölunda sist, men klarte å frede målet sitt gjennom en kombinasjon av flaks og dyktighet.

Linköping var svekket offensivt sist grunnet fraværet av Pär Arlbrandt. Han er tilbake i kveld, noe som er et stort pluss.

Dette blir trolig en jevn match, men med tanke på at Pär Arlbrandt er tilbake, kan Linköpings powerplay bli tungen på vektskålen som gir hjemmelaget en knapp seier.

H til 1,85 er spillbart.

Odds på matchen: 1,85 - 3,80 - 2,90

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus