*Nettavisen* Sportspill.

- I kveld ryker City ut

James Milner (til høyre) kommer til å få en stri tørn med å temme Bayern Münchens superstjerne Arjen Robben i kveldens storkamp. Foto: Guenter Schiffmann (Afp)

Et svekket Manchester City må trolig ha tre poeng mot Bayern München for å holde liv i drømmen om avansement i Champions League.

26.11.14 13:28

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 1:
- VIF blir overvurdert
Dagens dobbel:
Kan knuse Ronalod-rekord
V4 Romme:
Nytt supersjokk til lunsj?
V5 Momarken:
Mer godt i vente fra Høitomt
V64 Eskilstuna:
Nye oppturer i Sverige?

Vi kan glede oss over en strålende oddstirsdag med Champions League, FA-cupen, Get-ligaen og SHL på menyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Manchester City – Bayern München b
HTML EMBED


Manchester City har gjort det til en vane å skuffe stort i Champions League, og i år er situasjonen bekmørk allerede etter fire runder. Etter det pinlige 1-2-tapet for CSKA på hjemmebane forrige runde, ligger engelskmennene sist i gruppe E med to poeng.

Et tap i kveld vil bety at laget et ute av kampen om andreplassen, mens uavgjort bare er godt nok for å holde liv i drømmen om avansement dersom kampen mellom CSKA og Roma, som spilles allerede kl. 18.00, ender uavgjort.

City har vært i ganske svak form de siste ukene, selv om det ble en knepen seier over Swansea i helgen, og lagets situasjon blir ikke bedre av at man har store fraværsproblemer til kveldens skjebnekamp. Midtbanestjernene Yaya Youré og David Silva er ute med henholdsvis karantene og skade, og midtbanekollega Fernandinho soner også i kveld.

I tillegg er forsvareren Aleksandar Kolarov og spissen Edin Dzeko uaktuelle grunnet skader. Sergio Aguero og Stevan Jovetic fullførte ikke lagets siste treningsøkt før kveldens kamp, men manager Manuel Pellegrini forsikringer at begge spissene er tilgjengelige.

Laget kan komme til å se slik ut fra start: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Navas, Fernando, Lampard, Milner, Nasri - Aguero.

All respekt til James Milner og en aldrende Frank Lampard, men ingen av dem holder samme nivå som Touré og Silva.

Bayern München har vunnet gruppen etter å ha tatt full pott på de fire første kampene. Trengte et sent mål for å senke City i lagene første møte. Har også full kontroll (leder med sju poeng) i Bundesligaen etter å ha knust Hoffenheim 4-0 i helgen. Tyskerne har ikke tapt på 18 matcher og ikke sluppet inn mål på de siste 329 spilleminuttene.

Laget har i likhet med City en del skadefravær i kveld, og David Alba og Phillipp Lahm er to av spillerne som må stå over.

Lagoppstillingen kan imidlertid bli så sterk som dette, dersom ikke noen av de største stjernene hviles: Neuer - Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat - Alonso - Ribéry, Götze, Müller, Robben - Lewandowski.

Bayerns motivasjon kan bli avgjørende for kveldens utfall. Dersom tyskerne spiller opp mot sitt beste, bør det være gode utsikter for seier mot dette svekkete og formsvake City-laget. Det har vært mange spennende matcher mellom disse to det siste året, og vi tipper Bayern-spillerne har lyst til å vise hvem som er best.

Selv om uavgjort i teorien kan holde livet i håpet om avansement, er det egentlig bare seier som er godt nok for City i kveld. Laget må altså fremover på banen, og det kan gi muligheter for Bayern til å komme på raske og smarte overganger. B spilles til 2,05 i odds.

PS: Dette er en kamp som det kan være hensiktsmessig å spille på Liveoddsen. Det kommer ikke til å ta mange minuttene ut i matchen før man får et inntrykk av Bayern-spillernes innstilling og hva slags nivå City er på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag