*Nettavisen* Sportspill.

- Ingen kan stoppe Rennes nå

Rennes går fra triumf til triumf og er virkelig i slaget. Foto: Valery Hache (Afp)

Rennes går fra triumf til triumf og virker ustoppelig for tiden. Det får Montpellier merke i dag.

06.12.14 08:55

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips skiskyting: Ole Einar stadig blant de beste
Oddstips 1: Stuttgart har fått tilbake troen
Langskudd: Arsenal må passe seg
Tippekupongen:
Ikke stol på disse storlagene

For å få daglige oppdateringer om det som rører seg på odds- og travfronten, kan Sportspills Facebook-side være akkurat det du trenger!

Denne lørdagens oddsprogram er det bare å glede seg over, her finnes storkamper fra hele fotball-Europa pluss mange spennende dueller fra de forskjellige vintersportsøvelser.

Dagens dobbel
Rennes + Cardiff, samlet odds 3,15

HTML EMBED

Dagens dobbel

Rennes + Cardiff H & H
HTML EMBED

Rennes - Montpellier, H 1,85
Vi har nytt godt av Rennes de siste ukene, og for eksempel forrige helgs triumf mot Monaco var meget overbevisende samtidig som det ga godt betalt.

For etter en meget svak start i ligaen, har hjemmelaget virkelig fått opp dampen og ligger nå på en meget lekker femteplass med åtte kamper uten tap. Nå er det plutselig ikke så langt opp til medaljene.

Mye av æren for det, får hjemmekampene deres. For med 5-1-1 og fire strake seire på hjemmebane har de virkelig vært vanskelig å besøke denne høsten. 0-3-tapet for Toulouse virker derfor å være lite mer enn en glipp.

Grosicki er eneste utilgjengelige spiller, mens Prcic er tvilsom.

Montpellier har fått en svak og ustabil start på sesongen og lever ikke opp til forventningene for tiden. De siste ti kampene har de tatt elleve poeng og det er bare litt mer enn et gjennomsnittlig nedrykkslag.

De åpnet sesongen med en meget sterk bortetriumf mot Marseille, men etter det har de kun tatt tre poeng på syv bortekamper og står dermed med 1-3-4 som total bortestatistikk.

Jourdren er skadet, mens Deza er suspendert.

Rennes er i kjempeflyt for tiden og 1,85 er en odds vi ikke nøler et sekund på å godta.

Cardiff - Rotherham, H 1,70
Det kan være bittert for Ole Gunnar Solskjær å se sitt gamle Cardiff slik de fremstår nå. Etter nordmannens avgang har waliserne klatret jevnt og trutt på tabellen, og plutselig er ikke kvalifiseringsplassene langt unna.

De siste åtte kampene har endt med fem seire, en uavgjort og to tap - noe som absolutt er akseptabel poengfangst for et ambisiøst lag. Spesielt hjemmestatistikken er god - 7-0-2 har sørget for ligaens nest største poengfangst på eget gress.

Ravel Morrison er suspendert og med det den eneste utilgjengelig Cardiff-spilleren denne lørdagen.

Rotherham befinner seg akkurat der de var forventet å være og de står med syv kamper uten seier. De har vist seg litt vanskelig å slå, men det er ingen tvil om at de kommer til å slite i sumpen denne sesongen.

Gjestene har vunnet én bortekamp så langt, mot Millwall, og har 1-4-4 som total statistikk. Få blir nok skremt når Rotherham kommer på besøk. De har imidlertid ingen fraværende spillere denne lørdagen.

Cardiff er på vei opp og det motsatte er tilfellet for Rotherham. Vi takker ja til 1,70 på ligaens nest beste hjemmelag og løper til lukene med en pen totalodds på 3,15.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.