Benoit Paire i aksjon i første runde av French Open mot Elias Gastao, en kamp fransmannen vant 3-2.
Benoit Paire i aksjon i første runde av French Open mot Elias Gastao, en kamp fransmannen vant 3-2. Foto: Jon Buckle (Pa Photos)

- Kjempeskrell i French Open

Tennisekspert Rolf Lerum smasher inn en skikkelig godbit til 3,20 i odds.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens dobbel: Spill til 2,84 i odds
V4 Täby:  Enda mer galoppsuksess

Onsdagens oddsmeny  består blant annet av Europa League-finalen mellom Dnipro og Sevilla, dueller fra French Open og Giro' d'Italia og noen få fotballkamper.

Nettavisens travekspert Rolf Lerum er ikke bare lidenskapelig opptatt av hestesport, men følger også tennisirkuset tett. I fjor hadde Lerum stor suksess med sine skrelltips i Grand Slam-turneringene. Dette er hans første tennistips i 2015.

Fabio Fognini - Benoit Paire B 3,20
Vi er altså i gang for fullt på den røde grusen i Frankrike, og i dag så skal vi i gang med 2. runde av årets French Open. Favorittene er med videre, mens en av de virkelig store outsiderne, Grigor Dimitrov, gikk på et overraskende nederlag mot Jack Sock.

Når det gjelder dagen i dag, så prøver jeg på en skrell i matchen mellom Fabio Fogini og Benoit Paire. Fogini hadde en gavepakke i sin kamp i første runde, mens Benoit Paire måtte slite mer.

Fogini tror jeg bestemt ikke vil like seg på banen i dag når han skal opp mot en franskmann som vil bli pisket frem av et entusiastisk hjemmepublikum. Det skal nemlig svært lite til for å bringe italieneren ut av fatning. Benoit Paire vil garantert like dette betydelig bedre, og han vil dra stor nytte av at kampen spilles i Frankrike.

Fabio Fogini er en noe bedre spiller enn Benoit Paire, men faktorer som jeg har vært innom, tror jeg vil spille inn i denne kampen, og det vil gjøre den betydelig jevnere enn hva mange tror på forhånd.

Sist disse møttes på grus var tilbake i 2012, og da vant Benoit Paire lett 2-0 i sett (6-1/6-4).

Bra skrellmulighet for Benoit Paire til flotte 3,20 i odds.

Spillstopp: 13.35.

Vær obs på at objektet ikke kan spilles som singel.

Marcel Granollers - Roger Federer over 28,5 games
Et mulig kombinasjonsspill er Marcel Granollers - Roger Federer over 28,5 games til 1,63 i odds.

Federer har vært svært heldig med årets trekning i French Open, og han vinner etter alle solemerker denne kampen lett. Dog tror jeg den kan vippe 28,5 games, og glem ikke at Marcel Granollers stjal et sett fra Roger Federer i fjorårets US Open.

Spillstopp for dette objektet: 12.10.

Samlet odds: 5,22.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus