Rafael Benitez har hatt lite å juble for i sesonginnledningen.
Rafael Benitez har hatt lite å juble for i sesonginnledningen. Foto: Carlo Hermann (Afp)

- Kroken på døra for Rafa Benitez

Napoli har åpnet sesongen på verst tenkelig vis, og Rafa Benitez kan få sparken igjen om resultatene ikke bedrer seg. Merk tidlig spillstopp!

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1: Bærum blir ikke tatt på alvor
Oddstips 2: Marseille virker ustoppelige
Tippekupongen: Skjebnesøndag for norske lag
V75: Du kan bli V75-millionær på en søndag

Lørdagen ble dessverre preget av litt stang ut på både single og dobbel-variantene våre, men Schalke innfridde til pene 3,15 og sørget for balanse i regnskapet og sukker til grøten.

søndagens langoddsprogram fortsetter de der de slapp fra lørdagen, og Norge viser seg blant annet fra sin beste side.

Dagens langskudd
Sassuolo - Napoli, H 3,90

Denne kampen spilles ved lunsjtider, så merk spillstopp klokken 12.25.

Dagens langskudd

Sassuolo - Napoli H


Fjorårets nedrykksfavoritt overlevde med et nødskrik og i år skulle være året Sassuolo så oppover på tabellen. De har igjen brukt overgangsvinduet meget klokt, og med unntak av det andre 0-7-tapet mot Inter på like mange år, har de virket solide.

Med unntak av kampen mot Inter, har de uavgjort mot Sampdoria, Fiorentina og Cagliari. Det er utvilsomt fremover på banen det har sviktet så langt, til tross for at de har Norge-dödaren Simone Zaza på topp. Man sitter likevel med følelsen av at det virkelig må løsne til slutt, for ett mål på fire kamper er for lite med den kvaliteten som finnes i hjemmelagets angrepsrekke.

De har dog et lite luksusproblem fordi de rett og slett har så mange spillere å velge i. Spesielt på topp har de en god bredde, som er litt svekket fordi Domenico Berardi er suspendert. I tillegg er Manfredini og Pegolo skadet.

Frustrerte napolitanere
Sesongen åpnet på verst tenkelig vis da de røyk ut av mesterligaens kvalifisering mot Athletic Bilbao. Etter det har det bare ballet på seg og de står nå med tre kamper uten seier. Det er naturligvis altfor lite for et kravstort hjemmepublikum.

De har i tillegg spilt mot svake lag. Genoa ble slått i sesonginnledningen, men å ikke ta mer enn ett poeng til sammen mot Chievo, Udinese og Palermo er ikke spesielt imponerende.

Det betyr at svetten virkelig begynner å renne nedover nakken til Rafa Benitez. Han kan imidlertid trøste seg over skadefri tropp.

Napoli har virkelig kjørt seg fast og de virker uten mål og vilje for tiden. Sassuolo er på sin side ute etter en opptur, og at de vinner denne lunsjkampen til 3,90 i odds, det ser vi som absolutt sannsynlig.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus