*Nettavisen* Sportspill.

- Lazio tar første stikk

Lazio er i flott form og står med tre strake trepoengere i Serie A. Foto: Gabriel Bouys (Afp)

Napoli kjemper på fire fronter om dagen og kan komme til å nedprioritere den første semifinalen i Coppa Italia.

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens langskudd:
Dette laget kan ryste Barcelona
Tippetips:
12 rette og millionpremie?
V76 Bjerke:En verdensstjerne i Oslo
V5 Bjerke: Får revansje i kveld
V4 Bergsåker: Spennende lunsjobjekter

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, Championship, Ligue 1 og tysk, fransk, spansk og italiensk cup.

HTML EMBED

Dagens odstips

Lazio - Napoli H
HTML EMBED


Det begynner å dra seg til i de europeiske cupene, og i Italia er vi kommet til semifinalene i Coppa, der det spilles best av to kamper.

Kveldens motstandere har gjort det meget sterkt i cupen de siste sesongene. Napoli er regjerende mester og vant også Coppa Italia for tre år siden. Lazio stakk av med pokalen for to år siden og vant også i 2009 og 2004.

Hjemmelaget har tatt full pott i de tre siste seriekampene og ligger på fjerdeplass i Serie A, kun to poeng bak Napoli.

Har pussige 8-0-4 hjemme på Olympiastadion.

Kaptein Stefano Mauri sliter med en håven tå og er høyst usikker til kveldens kamp. Keeper Federico Marchettier et annet usikkerhetsmoment.

Napoli slo Trabzonspor ut av Europa League forrige midtuke, men skuffet med 0-1-tap borte mot Torino i helgen. Har fått Lazio og Fiorentina i ryggen, og det kommer til å bli en tøff kamp om den viktige tredjeplassen som gir mulighet for spill i Champions League neste sesong.

Trener Raphael Benitez er kjent for å rotere en del på laget, og det er ikke umulig at han hviler noen spillere til den viktige seriekampen mot Inter til helgen. Laget skal også i aksjon i Europa League neste uke, og kampprogrammet er meget tøft om dagen.

Lorenzo Insigne, Michu og Juan Zuniga er fortsatt ute for Napoli, og i kveld er heller ikke den dyktige høyrebacken Christian Maggio og den defensive midtbanespilleren Walter Gargano med i troppen.


Napoli kjemper på fire fronter om dagen, og et knepent tap vil være et helt ok resultat før returmøtet. Lazio trenger et godt utgangspunkt på hjemmebane og stiller nok toppet i kveld. Vi spiller H til 2,40 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.