*Nettavisen* Sportspill.

- Leicester ryker på sitt første bortetap

Jamie Vardy har bøttet inn mål for Leicester denne sesongen. Foto: John Sibley (Reuters)

Leicester har imponert og fortsatt ikke tapt borte i Premier League. Lørdag tror vi det første bortetapet kommer.

05.12.15 07:53

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Kladdeføre i Roma
Oddstips 3: Inter jakter serieledelse
Oddstips 4: Deeney er het i Premier League
Odds skiskyting: Brødrene Bø er revansjesugne
Tippetips: United begeistrer ingen
TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt
Premier League: Skaderapport

V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet. I tillegg starter håndball-VM for kvinner der Norge spiller mot Russland lørdag kveld.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag. Ipswich sviktet riktignok hjemme, men dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Swansea - Leicester H 2,55
Hva har skjedd med Swansea? Laget innledet sesongen uten tap på de fire første seriekampene (2-2-0) og hadde åtte poeng. 10 kamper senere står laget med kun 14 poeng. Nå var det uansett litt bedring borte mot Liverpool sist helg med tap 0-1 og for fullt med i den kampen. Har ikke bedre enn 2-3-2 hjemme i Wales og manager Monk sitter ikke trygt i øyeblikket. Lørdag er viktige Jonjo Shelvey tilbake for hjemmelaget.

Leicester på andreplass etter sin fantastiske start med 8-5-1 på de 14 første seriekampene. 1-1 hjemme mot Manchester United sist helg var greit nok utfra spill og sjanser. Er det eneste ubeseirede laget på bortebane i premier league og scoringsmaskinen James Vardy har scoret i 11 seriekamper på rad.

Det må vel snart snu for Swansea og Leicester må vel snart få motgang, eller? 2,55 på at normalt hjemmesterke Swansea er bra betalt. Hadde denne kampen vært spilt i innledningen av sesongen, hadde nok hjemmeoddsen ligget på ca 1,60.

Hittil har vært kostbart å spille mot Leicester, og kostbart å spille Swansea på hjemmebane. Men det må være dags for at Swansea leverer i Wales igjen og da setter vi pengene på hjemmeseieren til 2,55 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.