*Nettavisen* Sportspill.

- Liverpool går på ny smell

NEDE FOR TELLING: Raheem Sterling har ikke hatt en drømmeavslutning på sesongen. Foto: Oli Scarff (Afp)

Det er duket for Steven Gerrards siste kamp i Liverpool-trøyen. Vi tror den blir tøff.

25.05.15 07:07

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: Tottenham har sluknet fullstendig
Oddstips 2: Haugesund slår Godset
Oddsdobbel: Newcastle sørger for sjokknedrykk
Tippekupongen: Sesongens siste PL-kupong
V64 Lindesberg: Jackpot med norsk banker
V65 Sørlandet: Jackpot med Petter
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Det ble en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Den tyske dobbelen (seire til Hamburg og Hannover) til 3,74 i odds satt klokkerent. Det samme gjorde singelspillet på Genoa til 2,35 i odds, og i tillegg lanserte vi vinnerspill på Sverige i MGP til pene 2,40 i odds.

Det er på tide å takke for Premier League-sesongen 2014/15. I tillegg spilles det kamper i Italia og Norge, blant annet, på søndagens langoddsprogram.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 15.55.
Stoke - Liverpool, H 3,30.

Hjemmelaget Stoke har hatt lite å spille for et par måneder nå. Likevel har ikke det stoppet Mark Hughes og gjengen fra å spille god fotball, og også ta seire.

For eksempel slo de et Southampton med alt å spille for bare noen runder tilbake. Poenget er: Selv om de ikke har noe å spille for rent tabellmessig, vil de alltid bli løftet frem av egne fans.

Spesielt på sesongens siste hjemmekamp er det større sjanse for hjemmeseier. De ønsker å takke hjemmefansen for sesongen og det pleier å bli en koselig avslutning med unger på banen.

Stoke har en fryktet hjemmebane i Britannia og de har for vane å slå topplagene her. 9-3-6 er hjemmestatistikken denne sesongen.

Angrepsessene Victor Moses og Bojan er begge skadet for vertene. Stephen Ireland blir trolig klar til kamp.

Skuffende 'Pool-avslutning
Det som skulle bli drømmeavslutningen på Steven Gerrards utrolige Liverpool-karriere, har heller blitt en stor skuffelse.

Den siste hjemmekampen endte med 1-3-tap for Crystal Palace forrige helg og nå har de bare femteplassen å spille for. Faktisk kan de bli forbigått av både Tottenham og Southampton og ende utenfor Europa League-plassene.

Så spørs det hvor mye det betyr for dem å spille med Europas nest beste i stedet for å fokusere fullt og helt på ligaen.

På skadelisten finnes Rossiter, Sturridge, Flanagan, Teixeira, Balotelli og Sakho.

3,30 virker å være veldig godt betalt for et Stoke-lag som liker å ta skalper som dette. Og når det er siste hjemmekamp for sesongen, er det bare å sette pengene på hjemmeseier!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag