Raheem Sterling scoret et meget flott mål i den første ligacupsemifinalen mot Chelsea.
Raheem Sterling scoret et meget flott mål i den første ligacupsemifinalen mot Chelsea. Foto: Jon Super (Ap)

- Liverpool kommer til å gå ut i hundre

Chelsea var heldig som slapp med skrekken på Anfield, og vi tror Liverpool kan ryste serielederen også på Stamford Bridge.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Vålerenga skal vinne hockeyfesten
Oddstips: 
På tide å spille Brynäs
V5 Momarken:
Samlebonger til lunsj
V65 Forus:
Meget spennende omgang

Vi står overfor et spennende tirsdagsprogram på langoddsen. I ligacupen barker Chelsea og Liverpool sammen i semifinalen, og i Championship spilles det viktig kamper.

Vi kan ellers blant annet spille på italiensk cup, Afrikamesterskapet, Get-ligaen og SHL.

Dagens langskudd

Hvilket lag scorer først av Chelsea og Liverpool? B


Liverpool er i klar forbedring etter den svake perioden i høst og leverte sesongbeste i ligacupsemifinalen mot Chelsea for en uke siden. Trøkket, farten og bevegeligheten var på nivå med lagets ypperste kamper fra den strålende fjorårssesongen, og det var ekstra imponerende at spillerne klarte å holde tempoet oppe i 90 minutter.

Chelsea hadde imidlertid en opplagt Thibaut Courtois i mål og fikk i tillegg et litt billig straffespark. Dermed måtte Liverpool nøye seg med 1-1 før dagens returkamp i London.

I serien er det blitt flotte 4-2-0 på de siste seks kampene for Liverpool. Laget måtte imidlertid nøye seg med 0-0 og omkamp i lørdagens FA-cupkamp mot Bolton til tross for stort press og mange målsjanser.

Daniel Sturridge er tilbake i full trening etter nesten fem måneder på sidelinjen, men manager Brendan Rodgers venter trolig til helgens seriekamp mot West Ham med å gi superspissen spilletid.

Steven Gerrard og Martin Skrtel ble hvilt mot Bolton, men er trolig tilbake her.

Chelsea gikk på en cupbombe av dimensjoner i hjemmekampen mot Bradford samme dag som Liverpool spilte mot Bolton. Manager José Mourinho stilte med mange reserver, men det var uansett utrolig å se laget gå fra 2-0-ledelse til 2-4-tap mot klubben fra League One.

John Obi Mikel og Andre Schürrle er eneste usikkerhetsmomenter for Chelsea, men duoen hadde nok uansett startet på benken.

Liverpool har kapasitet til å gi Chelsea kamp om finalebilletten også i dag, og både oddsen på U (3,90) og B (4,95) er fristende. Vi går imidlertid for en annen variant.

Det er ikke lett å komme tilbake mot Chelsea hvis London-klubben først har tatt ledelsen i en så viktig kamp på hjemmebane, og Liverpool vet at de helst bør score først for å ha mulighet til å nå finalen. En annen grunn til at vi tror at Liverpool kommer til å gå ut i hundre, er at laget garantert ønsker å bygge videre på det aggressive og temposterke spillet som de hadde suksess med i det første møtet.

Liverpool har også hatt en tendens til å spille klart best i første omgang de siste sesongene, og vi blir ikke overrasket dersom laget scorer det første målet i kampen (slik de gjorde forrige gang lagene møttes på Stamford Bridge og i seriekampen på Anfield tidligere i sesongen).

Dette spillet betales med 2,85 i odds og blir vårt langskudd for dagen.

Objektet kan ikke spilles som singel. Vi anbefaler derfor å kombinere spillet med Västerås-seier over Almtuna til 1,40 i odds. Her kan du lese mer om dagens sikreste spill.