Foto: Scanpix

- Modo går snart på en smell

Sjekk hockeyekspertens vurderinger av torsdagens matcher i SHL.

Kommersielt

Vår svenske ekspert Hockey-Pelle anbefalte spill på borteseier til Brynäs mot serieleder Skellefteå onsdag. Og leserne som fulgte det knalltipset, kunne innkassere flotte 4,45 i odds.

Her er dagens tips og omtaler:

Växjö - Luleå (4. plass – 2. plass)
Luleå vant det første innbyrdes oppgjøret, men det var en heldig seier. Växjö, som er i strålende form, var det beste laget rent spillemessig. Har tatt poeng i ti kamper på rad, og troppen er fortsatt så godt som skadefri.

Luleå er vanskelig å slå og holder nesten alltid fasongen. Kommer ikke til å gjøre noen store endringer på laget som leverte en solid innsats sist (5–2 mot AIK). Formsterke David Rautio fortsetter i buret.

Det er riktig med jevn odds på denne vidåpne matchen. Jeg sliter med å plukke en vinner. Uavgjort til 3,55 i odds?

Odds på matchen: 2,25- 3,55 - 2,25

Linköping - Leksand (6. plass – 8. plass)
Hvis Leksand holder seg unna utvisningsboksen, kan dette fort bli jevnere enn oddsen tilsier. Linköping er meget sterke i overtallsspill, men glitrer ikke i spill fem-mot-fem.

Leksand kan glede seg over at tidligere NHL-spiller Matt Lashoff er klar for spill i kveld. Han er en solid og offensivt anlagt back.

Linköping savner den viktige backen Magnus Johansson, og nå er det også spørsmålstegn knyttet til Daniel Grillfors deltakelse. Gir bekymringer.

1,45 på H er uaktuelt. Spill noen slanter på B til – eller stå over.

Linköpings PP-formasjon er svekket av Magnus Johanssons fravær. Leksand kommer til å slite hardt over hele isen. Under 5,5 mål kan spilles til 1,45.

Odds på matchen: 1,45 - 4,10 - 4,10

AIK - Modo (11. plass – 7. plass).
Modo gjør det bra om dagen, men har vunnet med minst mulig margin, og jeg sitter med en følelse av at de snart går på en smell.

Anssi Salmela har etterlatt seg et tomrom etter at han gikk til HV 71. Joonas Lehtivuori og Mattias Ritola er for tiden skadet.

AIK kom ikke opp på skikkelig nivå mot Luleå sist og måtte reise hjem uten poeng. Innsatsen mot Leksand i den siste hjemmematchen var imidlertid mer enn godkjent.

En match som kan ende med hva som helst. Verdien ligger i H til 2,25 i odds.

Odds på matchen: 2,25 - 3,60 - 2,15

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus