*Nettavisen* Sportspill.

- Molde kan skremme RBK

Tippeligaekspert setter pengene på borteseier på Lerkendal.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Y0PEAWn5BCvII7Lg2EMI0NQ1Q26tbvP_O57Y8Ubdifu3IOrTmdtu5ABJCy1uFC2jDjyWXEoQzNQeuZVOpek0hA9WcGK970h0fMSBX14IRcRVTW8kkIi7EL6vojiKfkjV4zC9T8P17aI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

3,95 i odds på Molde
Rundens storoppgjør i Tippeligaen er utvilsomt Rosenborg – Molde. Der ser Joacim verdi i borteseier til 3,95 i odds.

- Molde kan skremme Rosenborg, sier Joacim i programmet og påpeker at Molde har hatt et godt tak på rivalen de siste sesongene. Han tror moldenserne kommer til å stille skjerpet og sultne, og at laget kommer til å vise seg frem fra sin beste side i det som kan være siste sjanse til å komme inn i gullkampen.

Dobbel til 3,96 i odds
Rundens dobbel er Mjøndalen-seier over Sandefjord + Stabæk-seier over Strømsgodset til en samlet odds på 3,96.

Joacim synes 1,80 i odds på Mjøndalen er godkjent for et lag som har vært solid den siste tiden og som har stø kurs mot fornyet kontrakt.

Stabæk imponerer Joacim, og han mener at overraskelseslaget faktisk har fått litt dårlig betalt i et par kamper. Godset trives ikke på naturgress og er best på hjemmebane, legger han til.

Tror på Brann
I OBOS-ligaen lanserer den svenske eksperten en dobbel til 3,33 i odds: Fredrikstad – Jerv H 1,80 + Bærum – Brann B 1,85.

Brann leverte en god kamp mot Sarpsborg i cupen onsdag, en opplevelse Joacim tror spillerne kommer til å ta med seg til Bærum. Bærum var klart dårligere enn FFK sist og tapte fortjent.

Fredrikstad var gode mot Bærum og har spilt bra fotball under Arne Erlandsen. I den tynne Jerv-troppen kan det være tunge bein etter onsdagens kamp mot Sogndal.

Øvrige anbefalinger fra OBOS-ligaen:
Verdispill: Levanger – Ranheim B 2,30.
Verdispill: Åsane – Hønefoss B 2,75.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt noen dager før runden spilles, kan avvike fra Sportspills anbefalinger. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.