*Nettavisen* Sportspill.

- Patrick Thoresens retur sikrer seier

TILBAKE: Patrick Thoresen er tilbake for Djurgården og forsterker laget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Med den innflytelsesrike nordmannen tilbake på laget, tror vi på Djurgården-seier i dag.

24.09.15 12:23

Drømmeflyten fortsetter for Nettavisens oddstips. Selv om Mjällby, Tottenham og Athletic Bilbao alle feilet på onsdag, satt dobbelen til 4,26 i odds og langskuddet på Celta Vigo til 6,00 i odds som et skudd og sørget for massiv profitt nok en gang!

Det er femte dag på rad vi kan glede oss over store gevinster på langoddsen.

Sportspills øvrige torsdagstips:
Dagens oddstips 1:
Stjernespekkede Betis fortsetter formen
Dagens langskudd
: Henke får svi mot formlaget

V64 Jägersro Galopp: Millionjackpot med V64-galopp

VikingLotto: Kvinne (25) vant 7 millioner
TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

De store ligaene lader opp til helgen på torsdagens langoddsprogram, men det er en rekke spennende objekter fra Europa rundt. I tillegg stiller svensk hockey med toppet lag.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55
Färjestads BK + Djurgården, samlet odds 3,80.

Djurgården - Brynäs, H 1,95
Hjemmelaget kommer fra to gode opplevelser de siste dagene, med sterke seire over Växjö og Skellefteå. Patrick Thoresen fikk spilletid i førstnevnte, men måtte ut med skade.

I den førstnevnte kampen spilte Djurgården veldig fin hockey etter Thoresens skade og sikret seieren, men det betyr ikke at hans retur er noen form for svekkelse. Djurgården er inne i et tøft kampprogram, men er veldig vant til det og flyter på en bølge av selvtillit nå.

Thoresen melder selv at laget er i fin flyt og at han selv er i god form etter småskadene.

I tillegg er hjemmefordelen enorm, og det er alltid godt trykk fra hjemmefansen. Ollass Mattsson og Fällström Heinerö spiller ikke kampen. 9 - 9 var hjemmestatistikken etter full tid forrige sesong.

Brynäs har vært mer ustabile i det siste og har en seier og ett tap i sesongens to første tellende matcher, etter at de slo Malmö og tapte for Färjestad. De scorer mye mål, men er også svært gavmilde i forsvar.

De sliter også med litt skadeproblemer, noe som gjør at de ikke kan stille med toppet mannskap i denne kampen. Kvalitetsmessig er de også svakere enn Thoresen og gjengen.

1,95 på hjemmeseier er svært godt betalt og vi tror hjemmelaget er overvurdert i denne. Patrick Thoresen og hans lag tar trolig seieren uten altfor store problemer.

Färjestad - Växjö, H 1,95
Hjemmelaget har startet den hjemlige sesongen solid med to seire fra to kamper, men tapte for to dager siden i Champions Hockey League mot sterke Lulea.

De har et svært sterkt mannskap og på hjemmebane vil de bli båret frem av rundt 8 000 gærne hjemmesupportere, som løfter frem sine helter. De hadde 11 - 9 på hjemmeis til fulltid forrige sesong.

Växjö har startet på verst mulig vis og har fire tap på rad, tre av dem i tellende kamper. Motstanden har for all del vært solid, men selvtilliten er neppe på topp etter denne åpningen.

De hadde en grei bortestatistikk på 8 - 11 etter fulltid forrige sesong.

Igjen er oddsen 1,95 på hjemmeseier og vi tror de vil få null problem med å innfri. Hjemmefordelen gjør den nødvendige jobben mot et uhyre formsvakt Växjö.

3,80 er deilig totalodds denne torsdagen.

Annonsebilag