Klopp har hatt mange problemer denne sesongåpningen.
Klopp har hatt mange problemer denne sesongåpningen. Foto: Bernd Thissen (Afp)

- Problemene fortsetter for Klopp

Dortmund har nå to kamper uten seier, og møter ingen lett motstander i lørdagens derby.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 1: I år mener Blackburn alvor
Oddstips 2: Strømsgodset jakter ny opptur
Tippekupongen: Mye revansjelyst på Old Trafford
V75 Klosterskogen:
13 millioner kan bli dine

Det er full rulle på lørdagens langoddsprogram. Derbyene preger virkelig denne helgen, og i dag har vi alt fra Liverpool - Everton og Arsenal - Tottenham til Schalke - Dortmund. Og ikke for å glemme alle de andre godbitene fra Europa over.

Dagens langskudd
Schalke 04 - Dortmund, H 3,15

Dagens langskudd

Schalke 04 - Dortmund HHjemmelaget har åpnet sesongen under forventning og ventet helt til forrige runde med å ta tre poeng. Da ble det imidlertid tre meget sterke poeng borte mot Werder Bremen, og endelig virker de å ha funnet en viss flyt. Midtukens mesterliga-kamp spiller de hjemme mot Maribor, så den tar trolig ikke vekk mye fokus.

Mange av problemene til Schalke, som for så vidt tok et meget imponerende poeng fra Chelsea i forrige mesterliga-runde, har vært på skadefronten.

Enda er Kolasinac, Santana, Giefer, Höwedes, Goretzka og Farfan skadet. Julian Draxler har også pådratt seg en suspensjon. Kevin-Prince Boateng er imidlertid tilbake fra sin, og styrker midtbanen betraktelig.

Schalke har også vist at de har hevet seg mot bedre motstand. De tok poeng fra Bayern München og som sagt fra Chelsea, og har mye motivasjon til å gi Dortmund hard kamp om poengene i dag.

Ikke glem å like Sportspills Facebookside for daglige oppdateringer på hva som rører seg på oddsfronten.

Tungt i Dortmund
Jürgen Klopp sliter også med sine problemer. Forrige runde måtte de kjempe hardt for å ikke tape enda en hjemmekamp, og to sene skåringer reddet dem mot Stuttgart.

De har kun slått Augsburg og Freiburg på sesongens fem første ligakamper, og også mot Mainz tapte de. I Champions League fikk de en drømmestart og ønsker trolig å følge opp det borte mot Anderlecht i midtuken.

Skadeproblemene har stått i kø også for Dortmund. Riktignok er Hummels endelig tilbake, men Gundogan, Reus, Sahin, Kirch og Mkhitaryan er alle utilgjengelige til dagens kamp.

«Ruhrderby» er alltid følelseladet, og Schalke er revansjelystne etter det bitre 1-3-tapet hjemme mot Dortmund forrige sesong. Endelig har de funnet vinnersporet, og til 3,15 i odds er det ingen tvil om at langskuddet går retning Schalke!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus