*Nettavisen* Sportspill.

- Solskjær leverer på direkten

TILBAKE I MANESJEN: Ole Gunnar Solskjær er tilbake der eventyret begynte som manager: Molde. Foto: Espen A. Istad (NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær skal lede laget mot Celtic i kveld og det kan umulig slå negativt ut for Molde.

22.10.15 12:11

Det ble en ny, strålende tipsdag for Nettavisen onsdag. Av fire tips gikk to inn, langskuddet på Malmö til 3,80 og den ene dobbelen til 2,54 i odds. Deilig pluss for andre dag på rad.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1
: Henriksen og co. tar ny storskalp
Oddstips 2: Legia hever seg uten Berg
Oddstips 4: Slo Rosenborg - vinner også i kveld
Langskudd
: Athletic Bilbao i trøbbel i Serbia

Liverpool - Rubin Kazan: 17 ting du ikke vet om Rubin Kazan
TV-kampene
: Slik ser din TV-uke ut

V5A Bjerke: Herlig lunsj på Bjerke
V65 Bergen: Folkehesten byr opp til kamp
V64 Umeå:
Solid banker i strålende omgang

torsdagens langoddsprogram er det en lang rekke med spennende objekter å velge i. Europa League er høydepunktet for mange, med god grunn: Liverpool og Tottenham er blant lagene som skal i aksjon.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 21.00.
Molde - Celtic, H 2,55.

Ole Gunnar Solskjær fikk naturlig nok mesteparten av oppmerksomheten på onsdag, da han annonserte sitt comeback på Molde-benken. Der skal han lede laget allerede i kveldens kamp mot Celtic, sammen med Erling Moe.

Den mentale effekten av dette er umulig negativ for hjemmelaget. Nå skal de vise seg frem for sin nye manager og dette er den utmerkede muligheten til å gjøre nettopp det. Forrige gang han kom til klubben var tilstedeværelsen nok til å heve laget flere hakk, det er liten grunn til å tro at denne gangen blir noe annerledes.

Det er et Molde i god Europa-form han tar over. De slo Fenerbahce borte og klarte et imponerende 1-1 hjemme mot Ajax, ett lag som på mange måter er på nivå med Celtic - eller bedre.

Hjemmestatistikken til Molde har ikke vært all verden denne sesongen, med merkelige tap for Haugesund og Bodø/Glimt. De har vært mer skjerpet når god motstand har kommet på besøk, dog, som da de slo Rosenborg for noen uker tilbake. De tre siste ligakampene på hjemmegress er vunnet. Underlaget er også fordel Molde: Celtic spiller aldri på kunstgress til vanlig.

Joshua Gatt, Andreas Linde og Fredrik Gulbrandsen er ute til denne kampen.

Celtic på gang
De grønnhvite fra Glasgow er endelig tilbake der de hører hjemme - på tabelltoppen - etter at Aberdeen har desintegrert fullstendig med tre rake tap.

Likevel har ikke Celtic vært like overlegne som man forventer og i Europa League har de to 2-2-kamper der ledelsen har gått tapt i begge.

De blir styrket av at Leigh Griffiths er hundre prosent igjen, mens Stefan Johansen er tilbake i troppen. Forrest og Mulgrew - to habile spillere - er begge skadet.

Dette lukter en målrik kamp, men vi støtter Molde av to grunner. For det første vil entusiasmen hos både spillere og fans bli skrudd opp flere hakk som følge av Solskjærs retur. I tillegg er det fordel Molde at kampen spilles på kunstgress.

Hjemmeoddsen på 2,55 frister oss klart mest og vi kjører et patriotisk spill på Aker Stadion.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag