Manchester United gikk seirende ut av duellen med erkerivalen Liverpool da lagene møttes i privatkamp i august. Vi tror på mer United-jubel i dag.
Manchester United gikk seirende ut av duellen med erkerivalen Liverpool da lagene møttes i privatkamp i august. Vi tror på mer United-jubel i dag. Foto: Chris Trotman (Afp)

- United forsterker Liverpool-nedturen

Vi spiller hjemmeseier i dagens hatoppgjør på Old Trafford.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Oddstips: 
Klarer Roma å slå tilbake?
Tippetips: 
Slik skal vi få 12 rette

Det ble en flott dag for oddstipsene lørdag - med treff på begge spillforslagene (Brentford-seier over Blackburn til 2,10 i odds og dobbelen Bournemouth + Watford til 3,14).

Søndagens langoddsprogram inneholder objekter fra blant annet Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen. Det er også mye vintersport og ishockey på menyen.

Dagens dobbel

Manchester United - Liverpool H
Atletico Madrid - Villarreal H


Manchester United - Liverpool H 1,75(obs! spillstopp kl. 14.25)
Manchester United har ikke spilt spesielt god fotball i det siste, men har likevel klart å vinne fem matcher på rad.

Det er i og for seg imponerende at laget har fått tilbake evnen til å vinne jevne kamper, men vi vil se United gnistre litt mer før vi tror på rødtrøyene som en seriøs utfordrer til Chelsea og City.

Har gjort det klart best på Old Trafford denne sesongen, der det er blitt 6-1-1 og 16-6 i målforskjell på de første åtte kampene.

Fraværssituasjonen er forbedret for hjemmelaget, men fortsatt er Luke Shaw, Chris Smalling, Angel di Maria, og Daley Blind ute.

Liverpool er ikke til å kjenne igjen fra forrige sesong. 3-0-seieren over Tottenham på White Hart Lane tidlig på høsten er omtrent den eneste kampen der laget har briljert slik vi husker det fra sølvsesongen.

21 poeng og niendeplass etter 15 runder er langt under forventningene, og nedturen ble forsterket med sortien i Champions League på hjemmebane tirsdag.

Har tapt fire av sju bortekamper så langt.

Mario Balotelli er tilbake i trening og kan være aktuell for troppen. Spisskollega Daniel Sturridge er derimot fortsatt ute med skade.

United har som kjent fri fra Europa-spill i år, noe som gjør at spillerne får mer hvile i denne hektiske fasen av sesongen enn hva som er tilfellet for de andre storlagene. Det kan ikke være gøy å være Liverpool-spiller om dagen, og Basel-fadesen sitter nok i fortsatt. Laget gjør mange personlige feil, og det tror vi effektive United kommer til å utnytte i dag. H anbefales.

Atletico Madrid - Villarreal H 1,50
Atletico gjorde jobben borte mot Juventus tirsdag (0-0) og sikret gruppeseier i Champions League. Har også stø medaljekurs i La Liga og ligger på bronse med 32 poeng på 14 kamper. Ettersom Barcelona bare klarte ett poeng mot Espanyol lørdag, vil hovedstadslaget komme á poeng med katalanerne dersom det skulle bli seier i kveld.

Trener Diego Simeone har klart å bevise at forrige sesongs suksess ikke var et blaff, og sommersigneringene Antoine Griezmann og Mario Mandzukic har vært gode erstattere for Diego Costa.

Laget er fortsatt bunnsolid bak, og det er bare blitt ett baklengsmål på de siste seks kampene.

Miranda og Cristian Ansaldi ser ut til å være eneste fravær.

Villarreal kommer fra en flott 4-0-seier over Real Sociedad og ligger åtte poeng og tre plasser under dagens motstander. Sikret avansement i Europa League med en stødig borteseier over Apollon Limassol torsdag.

VM-profilen Giovani Dos Santos og Cani er fortsatt ute, i tillegg til tre langtidsskadde spillere. Det har også vært noe usikkerhet rundt Moi Gomez, Gerard Moreno og Luciano Vietto, men de er med i troppen.

Villarreal har plukket bra med poeng i det siste, men motstanden har ikke vært allverden. Nå står laget overfor en av årets tøffeste bortekamper - et Atletico-lag som står med 6-1-0 på sine første sju hjemmematcher og som ikke tapte en eneste kamp på eget gress i serien forrige sesong.

Samlet odds for dobbelen: 2,63.