*Nettavisen* Sportspill.

- VIF blir overvurdert

VIF-trener Espen Shampo Knutsen har ingen grunn til å være fornøyd med lagets sjuendeplass i Get-ligaen. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Oddssetterne ser mer på gammel storhet enn høstens prestasjoner.

25.11.14 11:31

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Kan knuse Ronalod-rekord
Oddstips 2: - City ryker i kveld
V4 Romme:
Nytt supersjokk til lunsj?
V5 Momarken:
Mer godt i vente fra Høitomt
V64 Eskilstuna:
Nye oppturer i Sverige?

Vi kan glede oss over en strålende oddstirsdag med Champions League, FA-cupen, Get-ligaen og SHL på menyen.

HTML EMBED


HTML EMBED

Dagens oddstips

Sparta - Vålerenga H


Sparta ligger på femteplass i Get-ligaen etter å ha tatt en komfortabel borteseier over Kongsvinger sist. Har gjort det klart best hjemme i Sparta Amfi denne sesongen, der det er blitt seier etter ordinær tid i åtte av ti matcher (nest best i ligaen).

Sesongens andre hjemmetap kom mot serieleder Stavavanger for to runder. Tapte på sudden death borte mot erkerivalen Stjernen runden før.

Den unge backen Erlend Lesund (9 poeng på 19 matcher) pådro seg et ribbeinsbrudd mot Stjernen og er ute til jul. Fra før er kaptein Petter Witnes, løperne Stian Webjørnsen og Didrik Svendsen og målvakt Tommy Johansen ute med skader.

På treningene jobbes det for tiden mye med tempo, kontringer og duellspill og aggressivitet foran begge mål.

Vålerenga fikk seg en skikkelig hockeyleksjon av erkerivalen Lørenskog (1-4-tap) for to runder siden og hadde håpet å slå tilbake med seier mot Frisk/Asker lørdag.

Hjemmekampen endte imidlertid med et nytt tap, denne gangen etter sudden death. VIF spilte seg opp i siste periode mot slitne Frisk-bein, men klarte ikke å avgjøre i forlengningen.

Ligger på en meget skuffende sjuendeplass, sju poeng bak dagens motstander.

Klubben har måttet ta grep, og nå er tre offensive spillere på vei til Oslo.

Mathias Trygg vender hjem etter et mislykket opphold i Allsvenskan. Lillebror Trygg hadde en flott sesong i VIF i fjor, der det ble 50 poeng på 41 matcher, men fikk det ikke til i en uvant rolle i Björklöven. Det jobbes med å få forwarden berettiget for spill til kveldens kamp, men i skrivende stund er det ikke klart om 28-åringen rekker matchen.

De to andre spillerne er kanadierne Simon Gamache og Francois Fortier . Duoen rekker ikke kveldens match.

Skademessig ser det ganske bra ut om dagen, Jonas Oppøyen og David Bräck er eneste fravær.

Sparta har allerede slått VIF 5-3 og 6-1 denne sesongen og har fire strake seiere innbyrdes. Oddsen på hjemmeseier var 2,15 da vi begynte å skrive på dette tipset, men har sunket til 2,05. Vi mener uansett at det er verdt å prøve noen kroner på H.

Oddsen på VIFs kamper er fortsatt preget av lagets gode fjorårssesong. Hadde den vært justert mer etter prestasjoner og resultater i høst, ville vi nok ha sett H-oddsen under to.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag