*Nettavisen* Sportspill.

37 år ingen alder for assistkongen Totti

Foto: Reuters/Scanpix

Romas kaptein er i praktslag til tross for at han begynner å trekke faretruende på årene.

25.09.13 13:11

Onsdagens Sportspill-meny
Oddstips 2: Vraker Suarez – satser på Rooney
Tippetips: Sulten Suarez tilbake i kveld
Hockey-Pelle: «Passende oppgave for Brynäs»
Skaderapport: Premier League
TV-Guide: Ukens TV-sendte fotballkamper
V75: Festaften på Bjerke
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag
Viking Lotto: Vinn 127 millioner i kveld

Det er flust av kamper på langoddsen onsdag, med blant cupsemifinalen mellom Rosenborg og Haugesund og ligacupoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool på programmet.

Dagens langskudd
Bologna – Milan H 3,10
Bologna tapte 1-2 for Torino i helgen og har dermed ennå ikke vunnet i ligaen. To poeng holder til en utsatt 16. plass. Den offensive midtbanespilleren Panagiotis Kone og forsvareren Cesare Natali er ute med karantene.

Hjemmetapet for Napoli sist gjør at Milan bare har tatt fire poeng på de første fire kampene. Er dermed allerede åtte poeng bak tetduoen Roma og Napoli. Mario Balotelli er ute med karantene for å ha skjelt ut dommeren etter kampslutt i helgen. Det er meget dårlig nytt for et Milan-lag som sliter med mange tunge skadefravær. Mot Napoli var Balotelli omtrent den eneste Milan-spilleren som viste giftige takter foran motstanderen mål.

Et normalt hjemmesterkt Bologna er vår favoritt mot et skadeskutt Milan-lag ute av form.

Dagens avslag
Rosenborg – Haugesund H 1,42.
RBK tapte bortekampen i mot Haugesund i serien og klarte bare 1-1 på Lerkendal mot samme lag senest fredag forrige uke. Trønderne kjemper en tøff kamp med Godset om seriegullet, og vi utelukker ikke at de nok en gang går på en smell mot et Haugesund-lag som kan fokusere hundre prosent på dette oppgjøret. 1,42 på H fremstår som et meningsløst spill.

HTML EMBED


Dagens spill
Sampdoria – Roma B 1,90

Hvis man ser bort fra serieåpningen mot Juventus, har Sampdoria møtt overkommelig motstand i de tre andre kampene. Likevel er det bare blitt to poeng så langt. Bortepoenget mot Cagliari i helgen var av det svært heldige slaget, og 0-3-tapet hjemme for Genoa nest sist var noe av de svakeste Sampdoria har prestert de siste sesongene.

Den brasilianske spissen Eder er fortsatt skadet og erstattes av den mindre målfarlige Gianluca Sansone.

Roma tok en fortjent seier i byderbyet mot Lazio i helgen og står med full pott på de fire første kampene. Overtok også serieleden grunnet bedre målforskjell enn Napoli. Begge bortekampene (Parma og Livorno) er vunnet på overbevisende måte.

Michael Bradley og Mattia Destro er fortsatt ute med skader, ellers ser det bra ut.

Anført av en evigung Francesco Totti i toppslag har Roma fremstått som en gullkandidat så langt denne sesongen, og seierssjansene bør være gode mot et Sampdoria helt ute av slag.

Sampdoria – Roma 3,40 - 3,15 - 1,90
Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag