*Nettavisen* Sportspill.

Aalborg i superform

Aalborgs Thomas Enevoldsen scoret begge målene i Aalborgs 2-1 seier borte mot Sønderjyske i forrige seriekamp.  Foto: Henning Bagger (Afp)

Aalborg har funnet formen i den danske superligaen og møter et klart svekket Randers på hjemmebane i kveld.

23.11.15 09:40

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 2: Cabaye viser vei
V65 Leangen: Jackpot med 475 217 kr ekstra i sekserpotten
V4 Färjestad: Ukestart med herlig lunsj

En herlig fotballuke står foran oss med Champions League-fotball både tirsdag og onsdag og Europa League-fotball torsdag. Før det skal vi gjennom en mandag med noe begrenset utvalg, men det spilles fotball på øverste nivå i både England, Spania, Danmark, Russland og Tyrkia.

Aalborg- Randers H 1,77
Både serieleder FC København og serietoer FC Midtjylland spilte uavgjort i sine respektive kamper i helgen, og det betyr at Aalborg på 3. plass, kan knipe inn på tetlagene med seier i denne mandagskampen fra dansk Superliga. Bortsett fra en borteglipp mot FC Norsjælland (tap 0-3), har Aalborg vunnet fire av de fem siste kampene. Innfridde som vårt fine objekt borte mot Sønderjyske i siste seriekamp før landslagspausen (2-1) og hjemme står laget med formidable 15-1 i målforskjell på de tre siste. 4-1 mot Brøndby., 5-0 mot Sønderjyske og 6-0 mot Hobro. Spissene Thomas Enevoldsen (begge målene mot Sønderjyske) og Lukas Spalvis (11 seriemål) er begge i kanonform.

Randers er på 6. plass før denne kampen med 23 poeng, med hadde ikke bedre enn 1-1-3 på de fem siste, før det ble 4-1 seier mot bortesvake Aarhus i siste seriekamp før landslagspausen. Har ikke bedre enn 3-0-4 på bortebane og hele 14 innslupne mål på seks bortekamper er mye. Mandag må både Christian Keller og Nicolai Poulsen sone karantene. De to har startet samtlige seriekamper denne sesongen.

Formsterke og hjemmesterke Aalborg opp mot et bortesvakt Randers som i tillegg må unnvære to av sine faste med karantene. Det bør være bra sjanse for hjemmeseier her.

Crystal Palace - Sunderland H 1,50
Det er dessverre ikke allverdens med kombinasjonsobjekter mandag, og 1,50 på Palace hjemme mot Sunderland er normalt ikke noe jeg ville tatt i med ildtang. Men det får går med ett unntak denne mandagen, da Palace har sett gode ut i lang tid og har spillere som kan avgjøre. Sterk borteseier mot Liverpool i siste kamp før landslagspausen og ligger på 10. plass før denne kampen. Med seier her avanserer laget til 6. plass. Har ikke bedre enn 2-1-3 hjemme, men da skal man huske på at laget allerede har møtt Manchester City, Manchester United og Arsenal hjemme i London. Seieren er kommet mot Aston Villa og West Bromwich.

Sunderland har ikke fått en voldsom opptur med Sam Allardyce som ny manager. Vant riktignok 3-0 hjemme mot Newcastle tredje sist, men var nest best i det meste inntil Coloccini ble utvist i siste minutt av førsteomgang. Straffe til Sunderland og 1-0 til pause og vant til slutt 3-0. Landet på jorden med et brak i den påfølgende bortekampen mot Everton (tap 1-6) og røk 0-1 hjemme for Southampton sist. Svake 0-1-5 på bortebane og hadde 3-9-7 borte forrige sesong og svake 5-5-9 sesongen før der igjen.

Palace har vist at de slår denne type motstand ved to anledninger allerede denne sesongen og bør fikse tre poeng her mot et svært mediokert Sunderland.

Seire til Aalborg og Crystal Palace gir oss en dobbelodds på 2,66.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag