*Nettavisen* Sportspill.

Aalesund har noe på gang

Aalesund gleder seg nok til se hva Mostafa Abdellaoue og El Mehdi Karnass er gode for. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Til tross for to tap på rad, har Aalesund vist at de har noe på gang. I dag kan de ta et nytt steg mot trygg grunn.

26.07.14 08:42

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Aalesund har noe på gang
Dagens dobbel: KFUM er brutale hjemme
Dagens langskudd: Mirakelmannen Nordlie er tilbake
Tippekupongen: Gjør deg klar for tippefest
V75 Leangen: Frekk banker i jakten på millionene

Det er mye norsk fotball på lørdagens langoddsprogram, men det er godbiter fra hele Norden.

Dagens singel
Aalesund - Lillestrøm, H 2,20

HTML EMBED

Dagens singel

Aalesund - Lillestrøm H
HTML EMBED


Laget fra Sunnmøre har 3-0-4 de siste syv kampene. Forrige runde ble det 3-2-tap for Sarpsborg, etter å ha ligget under 3-0, mens forrige hjemmekamp tapte de knepent mot Molde.

Trener Janne Jönsson var nok likevel ikke for skuffet etter tapet mot Sarpsborg. Mostafa Abdellaoue åpnet målkontoen, og han blir en viktig brikke for et Aalesund som trenger poeng. Spesielt når Haugesund endelig ser ut til å ha våknet, blir hvert poeng viktig for tangotrøyene.

Aalesund har vært merkelig svake hjemme denne sesongen, og det er her de først og fremst må heve seg for å overleve. Jönsson har imidlertid sine skadeproblemer med Wembangomo, Tollås Nation, James, Aarøy, Carlsen og Myklebyst ute. I tillegg er Michael Barrantes suspendert.

Lillestrøm har spilt to målløse kamper på rad. Mot Sarpsborg hjemme var de fryktelig tafatte, mens mot Viking forrige runde kunne de fort tatt med seg alle poengene.

Kanarifuglene slo dagens motstander 3-1 i cupen på Color Line Stadion for bare noen uker tilbake, etter to dramatisk ekstraomganger. Siden det har de imidlertid mistet innflytelsesrike spillere, og har nå en fryktelig tynn stall. Marius Amundsen fra Strømmen er hentet inn, og er ventet spilleklar til dagens kamp.

Det eneste skadefraværet til LSK i dagens kamp er ikke uviktig. Frode Kippe fikk en lei skade mot Viking sist, og mister denne kampen. Moryke Fofana er meget tvilsom.

Vi gikk mot Aalesund med suksess sist, men nå tror vi det er på tide å reise kjerringa. 2,20 er god odds på hjemmeseier til et lag som enda ikke har fått vist hva de er gode for på eget kunstgress.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag