*Nettavisen* Sportspill.

AC Milan ordner penger på oddsen

Foto: AP/Scanpix

Arsenal har ikke vært på topp de siste kampene, og vi tror ikke 0-0 fra første kamp holder på San Siro. Sjekk dagens dobbel på langoddsen her!

04.03.08 13:31

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Hjemmelaget vinner på rutinen
Returkamp etter 0-0 i London. AC Milan er uten tap på sine 10 siste. 1-4-0 på de fem siste i serien, der laget i kjent stil ser ut til å knipe den siste Champions League-plassen. Har hvilt flere nøkkelspillere de to siste rundene i Serie A med tanke på dette oppgjøret. Seedorf mangler stadig, men Kaka, Nesta og Pirlo er tilbake i troppen.

Arsenal unngikk så vidt sesongens første hjemmetap i helgen. Inkludert det første oppgjøret mot dagens motstander og cup-exiten på Old Trafford, har Wenger nå sett lage sitt spille fire kamper uten å vinne. Villa-kampen på lørdag tydet på et lag ute av form. Van Persie er omsider tilbake i troppen, Eboue også klar igjen. Rosicky, Eduardo og Toure er ute.

Liten tvil om at Arsenal har spilt den klart beste fotballen av disse lagene siden sesongstart, var også nærmest seieren i den første kampen. Likevel er det noe ved måten disse henholdsvis over- og underpresterer i akkurat denne typen kamper. Vi går med andre ord for hjemmeseier, og at den i tillegg blir med ett måls margin.

Klink hjemmeseier
Returkamp etter 3-2 til Fenerbache for to uker siden. Sevilla har vist fremgang i serien i det siste, men helgens 1-2-tap for Deportivo gjør at avstanden opp til fjerdeplassen fortsatt er fem poeng. Keita og toppscorer Fabiano var blant spillerne som ble spart der, alle tilbake i kveld.

Fenerbache har en knallsterk vinter bak seg i den hjemlige serien, men bare ett poeng og null scoringer på de to kampene som er gått siden forrige kamp mot Sevilla. Delte poeng borte mot PSV og CSKA i gruppespillet, tap for Inter i Milano. Carlos er skadet.

Sevilla vinner dette med ett mål å ta igjen som utgangspunkt. Avanserer på bortemål med 1-0 eller 2-1, og da synes vi noe annet enn ordinær H er litt skummelt. Vi fyller opp bongen med beskjedne 1,30.

Spennende alternativer
Flere kamper fra engelsk Championship frister til innsats i kveld. Leicester og West Bromwich, til rundt to ganger pengene, møter begge motstandere av et klart dårligere kaliber, mens Wolves "selvfølgelig" slår Southampton med ett måls margin. Et trippelsystem med disse tre kampene pluss AC Milan med ett mål, gir kombinasjoner med fin fortjenste selv om en av kampene ryker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.