TOK EN STORSKALP: Skenderbeu rundspilte Sporting og vant 3-0 i en skikkelig overraskelse av en fotballkamp.
TOK EN STORSKALP: Skenderbeu rundspilte Sporting og vant 3-0 i en skikkelig overraskelse av en fotballkamp. Foto: Gent Shkullaku (Afp)

Albanerne kan stå for et kjempesjokk

Vi backer Skenderbeu i en dobbel til over tolv ganger pengene!

Kommersielt

Det er full runde i Europa League denne torsdagen, sammen med norsk, svensk og amerikansk hockey.

Torsdagens øvrige Sportspillmeny:
Oddssingel 1
: Saint-Etienne slår tafatte Lazio
Oddssingel 2: Midtjylland har fullstendig havarert

TV-kampene: Her er ukens oversikt!

V4 Eskilstuna: Björn Goop fester grepet om championatet
V5A Bjerke: Gundersen har bankeren
V65 Klosterskogen: To herlige bankere på Klosterskogen
V76 Bjerke: En vanvittig gevinst for Nettavisen-tipsene

Onsdagen ble en godkjent oddsdag for Nettavisen, og Gent leverte hjemmeseier til 2,25 i odds. Langskuddet på Leverkusen var absolutt verdt et forsøk men gikk ikke hele veien, av totalt tre tips.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Over 2,5 mål i Fenerbahce - Celtic + Skenderbeu, samlet odds 12,25.

Over 2,5 mål i Fenerbahce - Celtic, 1,55
Dette er et objekt vi har valgt fordi vi var nødt til å kombinere opp Skenderbeu-spillet for å kunne levere. Fenerbahce er avhengig av seier for å vinne gruppen, og å vinne gruppen har store fordeler: Man slipper å møte 3. plass-lagene fra Champions League. Derfor er det enorm gevinst i potten for hjemmelaget her.

Det betyr samtidig at de må frem og score mål, for uavgjort holder ikke. Og de har levert bra foran kassa i det siste, med ni scorede mål de siste fire kampene. Robin van Persie er tvilsom til denne.

I Europa League har de gått under 2,5 de siste tre kampene, dog, og det taler litt mot dette spillet. Men motivasjonen til å sende alle mann i angrep er utvilsomt til stede.

Og det er ikke slik at Celtic ikke er kapable til å score et mål eller to, heller. Faktisk er det slik at de har gått over 2,5 i alle kampene de har spilt i Europa League denne sesongen. De har ingen mulighet på avansement, men Ronny Deila er ikke kjent for å gi blanke i en fotballkamp.

Så lenge Fenerbahce må vinne denne kampen, er det duket for mål. Og Celtic har absolutt det som skal til for å score et mål eller to, de også. Vi spiller over 2,5 til 1,55 i odds.

Skenderbeu - Lokomotiv Moskva, H 7,90
Dette er den virkelige godbiten. Det virker kanskje ulogisk å backe et albansk lag uten noen form for sportslig motivasjon i denne kampen mot et lag som har absolutt alt å spille for, men oppladningen til kampen har vært preget av alt annet enn latskap hos hjemmelaget. Vi har ingen grunn til å tvile på hjemmelagets motivasjon foran egne fans i kveld.

Selv om dette er kamp om prestisje for hjemmelaget, fikk de absolutt blod på tann etter at de knuste Sporting CP hjemme hele 3-0. Det var en virkelig storskalp og det viste at de absolutt har det som skal til for å vinne også denne kampen.

Det motsattee oppgjør ble vunnet av Lokomotiv Moskva med 2-0. Med unntak av 1-5-tapet i Portugal for Sporting Lisboa, har ikke hjemmelaget blitt en kasteball i denne gruppen.

Hjemmelaget må klare seg uten angriper Abilaliaj og midtbanemannen Nimaga, mens midtbanespiller Shkembi er tvilsom. Av dem er bare sistnevnte en viktig del av laget.

Gjestene er videre til neste runde med uavgjort, og vinner gruppen med seier om ikke Besiktas slår Sporting i Portugal. Det betyr at de ikke har noen grunn til å satse alt i angrep, men vi skal ikke utelukke at russerne undervurderer dagens motstander noe.

Lokomotiv kommer til Albania med elendig form og har bare vunnet én av sine syv siste hjemlige kamper. I forrige Europa League-kamp hadde de aldri en mulighet da Sporting vant komfortabelt 2-4.

Gjestene må klare seg uten forsvarer Pejcinovic, som har en ikke uviktig rolle i dette laget. Han har vært ute en stund, dog. Han var for øvrig lenket til Arsenal forrige sommer, uten at den avtalen ble noe av (åpenbart).

Selv om Lokomotiv Moskva har mest sportslig motivasjon og er et bedre fotballag kvalitetsmessig, er oddsen på hjemmeseier for fristende. Skenderbeu har vist at de kan hamle opp med de store gutta og de vil alltid vise seg frem foran egne fans.

Vi spiller derfor H til svært spenstige 7,90 i odds, men dette objektet kan ikke spilles som singel. Totaloddsen blir da over tolv ganger pengene - 12,25! Dette objektet er ikke for sarte sjeler.

Klikk her for å levere denne dobbelen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør