Marcus Pedersen og hans lagkamerater håper på hjemmejubel i kveldens kamp mot Odd. Her fra Intility Arena forrige lørdag.
Marcus Pedersen og hans lagkamerater håper på hjemmejubel i kveldens kamp mot Odd. Her fra Intility Arena forrige lørdag. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Alle gode ting er tre for Strømsgodset

Hjemmesterke Strømsgodset har ikke vunnet noen av sine to første hjemmekamper i Eliteserien. I kveld bør det være dags hjemme mot Odd.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddsdobbel 1: Molde slår tilbake
Oddsdobbel 2: Alle gode ting er tre for Godset
Oddssingel: Arsenal har gitt opp Premier League
Tippetips: Brann får det ikke lett i Sarpsborg
V4/V5 Bro Park: Herlig årsdebut på Bro i dag

Søndagens langoddsprogram er naturligvis spekket med norsk fotball fra både Eliteserien og OBOS-ligaen. Men det rikelig med internasjonal fotball og i Premier League skal det spilles to kamper. I tillegg er det en rekke kamper fra både Serie A og La Liga, det er Bundesliga, dansk superliga og det er Allsvenskan.

Strømsgodset - Odd H 1,80 (spillestopp kl 17.55)
Mildt sagt variable takter av medaljetippede Strømsgodset i de fire kampene laget har spilt. Strengt tatt er det kun den solide bortekampen mot Vålerenga sist lørdag (seier 4-1), som har vært bra. Skuffet både hjemme mot Stabæk i seriepremieren (2-2) og i den andre spilte hjemmekampen mot Brann (1-1). Leverte en meget slett innsats borte mot Tromsø onsdag og røk velfortjente 1-3 da. Solide 9-5-1 og 10-3-2 hjemme på Marienlyst de to foregående sesongene. Jonathan Parr og Kristoffer Tokstad er begge usikre.

Årets Bilflax er her. I spillboksen under kan du prøve lykken:

Odd har vel levert som forventet hittil. Tok sesongens første trepoenger med 1-0 seier hjemme mot Bodø/Glimt sist søndag. Men kun fire poeng med tanke på at tre av de fire første seriekampene er spilt hjemme i Skien, er nok litt i underkant. Den ene spilte bortekampen endte med 1-2 tap mot Vålerenga. Fredrik Semb, Fredrik Nordkvelle og Torgeir Børven er alle fortsatt ute med skade.

6-1-0 på de sju siste tilsvarende i Drammen og mye tyder på at Godset tar sesongens første hjemmeseier søndag. 1,80 på hjemmeseier er godkjent odds og spilles.

Ullensaker/Kisa - Strømmen H 1,95 (spillestopp kl 17.55)
Ullensaker/Kisa er av de fleste tippet til å ende rundt sjetteplassen og er en av flere outsidere til playoff. Innledet med 1-1 hjemme mot Ham-Kam. 1-1 ble det også i andre serierunden forrige søndag borte mot Jerv. 7-2-6 hjemme forrige sesong.

Strømmen innledet med å tape 1-2 borte for hjemmesterke Sandnes Ulf, men gjorde likevel en klart godkjent åpningskamp. Det har litt utskiftninger med mannskapet siden forrige sesong, men Espen Olsen er fortsatt trener. Endte på en litt skuffende 11. plass forrige sesong, men er forventet litt høyere denne sesongen. Slo Åsane 3-0 hjemme forrige helg, men resultatet var nok litt i overkant. 5-4-6 totalt på bortebane forrige sesong.

Begge de to siste tilsvarende har endt med 2-0 seier til hjemmelaget, som skal ha gode sjanser til å vinne igjen. 1,95 i hjemmeodds er slett ikke verst og kombineres med seier til Strømsgodset og gir oss en dobbelodds på 3,51.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør