*Nettavisen* Sportspill.

Alltid målfest på Luigi Ferraris

MÅLFEST: Sampdoria har scoret 14 mål på fem hjemmekamper denne sesongen. Foto: Andreas Solaro (Afp)

Sampdoria har scoret 14 mål på fem hjemmekamper og ser ingen grunn til å stoppe i kveld.

Det ble endelig litt tilbakebetaling etter noen dager med marginene kraftig imot, da en av torsdagens dobler til 2,48 i odds gikk inn. Vi var svært nære å få inn den andre dobbelen til 3,09, men en scoring imot i siste overtidsminutt spolerte festen vår.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Sampdoria blir ikke tatt seriøst
Oddstips 3:
Eder er ustoppelig hjemme

V5A Bjerke; Nye utfordringer på Bjerke

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballkamper

Det er et par høyinteressante kamper på langoddsprogrammet denne torsdagen. Leeds får besøk av Blackburn, mens Sampdoria får besøk av Empoli. I tillegg spilles mye hockey på kontinentet.

Växjö Lakers - Färjestad H 1,95
Fjorårets svenske mester Växjö Lakers med seks tap på de åtte første kampene, men har nå seks strake seire. To av dem riktignok etter overtid, men de tre siste er alle vunnet etter ordinær tid. Forwardene Richard Gynge (18 målpoeng) og Robert Rosen (14 målpoeng) har levert varene hele sesongen og trener Sam Hallam har fått orden på sine disipler igjen.

Färjestad var satt 1,20 favoritt hjemme mot bunnlaget Karlskrona tirsdag, men sviktet og måtte ty til overtid for å vinne kampen. Karlstad-laget som har hatt for vane å innlede svakt i grunnserien, har åpnet vesentlig bedre enn vanlig denne høsten og ligger på 4. plass med 27 poeng, det er fire mer enn Växjö Lakers. Har variert en del på slutten og kommer nå fra overtidsseire og ett overtidstap.

Växjö Lakers har vist strålende form på slutten og formlag i ishockey er det stort sett alltid lønnsomt å spille på. 1,95 for hjemmeseier i Småland i kveld er bra betalt og spilles.

Sampdoria - Empoli over 2,5 mål - ja 1,87
Vi bruker denne kampen i samtlige tre oddstips denne torsdagen, og spiller både Sampdoria til å vinne og scoringsmaskinen Eder til å score mål.

Men her spiller vi antall mål i kampen. Begge lag har gått over i bare fem av ni kamper denne sesongen, men Sampdoria på hjemmebane er en helt annen historie.

Her har de gått over i tre av fem, og de scorer i snitt 2,8 mål per hjemmekamp så langt denne sesongen. I tillegg har de en tendens til å slippe inn trøstemål etter å ha avgjort, som mot Carpi i første runde og Hellas Verona i helgen.

Superspissene Eder og Luis Muriel på topp er sammen med Carlos Carbonero og Roberto Soriano en nær ustoppelig kvartett og tilfører så mye dynamikk, bevegelse og kliniskhet at ingen har klart å holde dem fra å score på Stadio Luigi Ferrari denne sesongen. Ingen nye skadeproblemer for vertene.

Gjestenes scoringshåp blir kraftig styrket av returen til den offensive midtbanespilleren Riccardo Saponara. Han hadde tre mål og er stadig toppscorer, men han snakket på seg tre kampers suspensjon og dette er hans første kamp tilbake.

Saponara vil på mange måter opptre som the missing link i dette Empoli-laget, som også har ringreven Maccarone - eller Big Mac om du vil - lurende foran motstanderens mål. De er på ingen måte ufarlige og bør klare å score i denne kampen.

Og da blir det fort over 2,5 mål. Oddsen på 1,87 synes vle høy og ser ut som et bra objekt i kveld.

Vi spiller da en dobbel med seier til Växjö, kombinert med over 2,5 mål i kampen mellom Sampdoria og Empoli og får en totalodds på 3,65.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag