ILLUSTRASJONSFOTO: Her ser vi Jo Inge Berget i kamp med en Jönköping Södra-spiller forrige sesong.
ILLUSTRASJONSFOTO: Her ser vi Jo Inge Berget i kamp med en Jönköping Södra-spiller forrige sesong. Foto: Emil Langvad (NTB scanpix)

Allvenskan-laget har alt press

Jönköpings Södra har dessuten vært ursvake på reisefot hele sesongen.

Kommersielt

Det er et svært magert langoddsprogram som møtes oss denne onsdagen, men noen høydepunkter finnes det i det minste.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Jägersro Galopp:
Herlig onsdagsgalopp
Griseflax: Amalie mistet bussen og vant én million

Denne landslagspausen har vært elendig for vår del og det er bare å beklage to nye tips uten gevinst tirsdag.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 17.55.
Trelleborg - Jönköpings Södra, H 2,65.

Playoff til Allvenskan, som spilles over to kamper. Hjemmelaget har alt å vinne og sannsynligvis bør de også vinne for å kunne vinne dette dobbeltoppgjøret. For det er på hjemmebane de har lagt grunnlaget for den tredjeplassen de til slutt endte på, med 9-5-1 totalt.

Klubbens nettsider melder om en friskmeldt tropp uten noen alvorlige skader, en situasjon som har blitt kraftig forbedret de siste ukene.

Jönköping hadde ny allsvensk kontrakt i egne hender, men da de bare klarte uavgjort mot Östersund og Sundsvall slo Göteborg hele 3-0, da måtte de ut i playoff. Siden de avslutter med hjemmekamp, vil de ha gode muligheter til å sikre plassen - men bortestatistikken 1-7-7 er alarmerende svak.

Heller ikke bortelaget har noen fravær av betydning i denne kampen.

Trelleborg har alt å vinne, de har hjemmestyrken og Jönköping sliter på reisefot - vi backer vertene til pene 2,65 ganger innsatsen. Dette blir dagens eneste spill.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør