*Nettavisen* Sportspill.

Anderssen seler ut en ny V75-vinner!

Foto: hesteguiden.com

Vi går i mot to av dagens største favoritter, og setter vår lit til at landets ledende travtrener har satt vår banker for dagen i topp skikk til dagens dyst.

28.08.09 10:19

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Nettavisen har nå satt 10 bankere på rad, og siden 11. august har vi spilt inn meget pene 72.790 kroner på våre foreslåtte spill!

Biri er arena for lørdagens V75-omgang, og på den banen skal spillerne merke seg at sporene er veldig avgjørende for utfallet til slutt. Lange svinger og korte langsider, gjør sitt til at det ofte er tungt å runde konkurrenter fra køplass. Eliten for kaldblodshestene braker sammen over stayerdistansen i Vintillatravet i finalen, og vinneren av den bataljen får 150.000 kroner som lønn for strevet. Forrige lørdag innfridde vår V75-banker Magnetic Line på enkleste vis, og vår banker for dagen dukker opp fra samme stall.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag, betaler ut 46 millioner!

Tet og slutt?
Det er liten tvil om at Trond Anderssen har full form på stallen om dagen, og i den femte avdelingen sender Ådalingen ut svært lovende 1 Baltic Jet. Etter at Coktail Jet-datteren tok en sterk triumf på flotte 15.0 full vei i den nest siste starten var det noen som mente at hun kun utfordre den store favoritten Golden Brown (var syk for dagen) i den siste starten, men opplegget ved den anledningen ble i tøffeste laget. Det er ikke mange hester som står for å bli utsatt for massivt press allerede 1200 fra mål, og at 3-årshoppa fikk litt stive bein til slutt var det lite å si på.

På lørdag ligger det an til tet på ny, og vi tror kusk Lars A. Kolle får styre og stelle litt som han vil der fremme denne gang, og da tror vi i så fall at ingen rører vår soleklare banker for dagen. Treneren mente hoppa var stinn av trening forut for den siste starten, og da skal normalt løp i kroppen ha gjort godt etter litt pause.

Vi spekulerer i mot!
Vi har ikke blitt fryktelig imponert av 2 Baron Chance (slurver med aksjonen til slutt når syra melder seg..), og at Andover Hall-sønnen skal være snakk om en klink vinner mot klart skjerpet motstand på dagens distanse, nei det vil ikke være med på. 4-åringen pådrar seg et fryktelig tungt favorittstempel med sine 74 %, men en hest som 14 Touch Of Caviar mener vi er snakk om en klart bedre hest.

Sistnevnte står litt kinkig til i andre rekke, men på en 2600 meter, tror vi ikke det betyr så mye. Frode Fladen setter seg opp bak S.J.`s Caviar-sønnen, noe vi mener er en fordel, og sist han kjørte 4-åringen endte det med seier, på nettopp dagens arena, etter en avslutning på løpet i 09-fart!

Enda større favoritt med sine 78 % blir 14 Åsajerven i V75-7, og under normale omstendigheter dreier det seg naturlig nok om en topp vinnersjanse. Jærvsøfaks-sønnen har vært helt outstanding i hele år, men denne gang mener vi det er en rekke ting som taler i mot! For det første har 7-åringen en alt annet en god statistikk på sin hjemmebane, uvisst av hvilken grunn, og fra 40 meter tillegg på dagens arena skal det ikke bli mye feil underveis før det kan bli vel langt frem til de der fremme.

Storfavoritten var ute i et tilsvarende løp i november i fjor, og fikk ved den anledningen ikke en gang premie, som hardt betrodd. En ting Aasen-traveren så absolutt ikke setter veldig pris på er litt tunge forhold, noe det kan ligge an til ved Mjøsas bredder ved denne anledningen, når meldingene går på at det blir regn både fredag og lørdag!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Klikk på bildet for å forstørre.

Vi går tynt
I hhv V75-4 og den sjette avdelingen satser vi på å komme igjennom på relativt få hester, og vår banker på det minste forslaget i den fjerde avdelingen blir 7 Høiby Lunar. Skjoldsvarten-sønnen har vært imponerende god i sitt comeback, og i kraft av sporet er det klar fordel Tjomsland-traveren.

Kometen 8 Tuxi Titan er dog ingen kastekjepp, og når det har kommet til en strykning i løpet blir det litt bedre plass for seiersmaskinen til Svein Olav Ruud i volta. På de to største forslagene betaler vi også for medsmygende 2 Vesle Sjur, og favorittene skal ikke gjøre mye feil før Vidar Hop står klar til å overta med Lome Elden-sønnen, som er i rivende utvikling.

De to beste hestene er nok 7 Classic Tile (fare for startgalopp) og 12 Taxdodger Joe (står i håpløse rygger) i V75-6, men fra disse sporene skal det klaffe mye underveis på en sprint på dagens arena, for at de skal kunne gå helt til topps, noe som gjør sitt til at vi spiller to svært gode hester, i langt bedre spor! I de to innerste sporene står nemlig en formtoppet duo i form av 1 Hot Broline og 2 Crown`s Banker, og vi tror de skal bli svært vonde å fange til slutt, på dagens korte oppløp.

Førstnevnte blåser til tet, og på sitt beste leder Supergill-sønnen rundt om. Sistnevnte var en totalt overlegen vinner sist i V75`en, men Wall Street Banker-sønnen ble etter vårt skjønn urettmessig disket (skal dommerne diske for slik kjøring skal de få det stritt!) for en insident i den første svingen. Forut for den starten var 6-åringen en strålende toer bak veldig gode Wellington, og fra dette sporet bør det ligge an til en optimal reise.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Klikk på bildet for å forstørre.

Småskummelt i innledningen
Jevnt blant flere i V75-1, men nydelig til på strek står 3 Høiby Sindre. 3-åringen har gått flotte løp i til dels tøffe omgivelser, og tet fra start til mål kan være et sannsynlig scenario for Engli Svarten-sønnen. Vår favoritt utordres i første rekke av 6 Turbo Loke (syk sist, men rapporteres å være tilbake i slag) og 12 Viktorian (står litt sjanseartet til, men kapasiteten er fin på Tjomsland-traveren), men vi er slett ikke sikre på at vinneren er nevnt.

Veldig gode hester i grunnlaget støter sammen i den andre avdelingen, og vinnerkandidatene er mange. Merkelig lite spilt er 9 Best Boy Augustinu med sine 18 %, og den kapable 4-åringen bør vurderes tidlig. En perfekt rygg fra start bør borge for et pent utvendig par, og dagens konkurrenter legger Kihle-traveren på rygg på sitt beste, i en feilfri utgave.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Biri har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 480, 900 og 2070 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag til 100 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Biri på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag