I FORM: Andreas Martinsen og Colorado Avalanche er i gnistrende form for tiden.
I FORM: Andreas Martinsen og Colorado Avalanche er i gnistrende form for tiden. Foto: Doug Pensinger (Afp)

Andreas Martinsen er i storform

Colorado Avalanche har tre sterke borteseire på rad, en form de må ta med seg inn i hjemmekampene.

Kommersielt

Det ble flott tilbakebetaling på langoddsen i går. Den ene fotballdobbelen til 3,41 i odds med Getafe og Hull-seier gikk rett inn, sammen med en spenstig håndball-dobbel med over 48,5 mål i Danmark - Romania kombinert med Nederland-seier til flotte 3,51 i odds.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips:
Leeds-oppturen får en brå slutt
Skiskytterdobbel: Tarjei er i hysterisk form

V4 Umåker: 70-åring som duger
V5:
Nå må det være dags for Brenden

TV-oversikt: Slik ser du ukens fotballkamper

Det e r et ganske sparsomt langoddsprogram denne torsdagen, men det er heldigvis full runde i NHL, en del kamper i cupfotball og i Championship. I tillegg er det flust av dueller til skiskyttersprinten i Polkjuka.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 02.55.
Colorado Avalanche - New York Islanders, H 2,50.

Colorado kommer til oppgjøret med en rekke gode kamper i ryggen, etter en svært suksessfull reiseperiode. Tre bortekamper resulterte i tre seire, og de scoret tre mål hver kamp.

Det betyr at de ikke lenger er med i bunnstriden på samme måte som før, og totalt har de fem seire de siste syv kampene. De to siste hjemmeoppgjørene har imidlertid endt med én uavgjort og ett tap etter full tid.

Faktisk er Colorado NHLs nest svakeste hjemmelag, en statistikk de er nødt til å gjøre noe med i den kommende hjemmeperioden. De har 4-8 totalt, 3-2-7 etter fulltid.

Brad Stuart, Ben Street og Jesse Winchester skadet for hjemmelaget.

Formsterke Islanders
Også gjestene står med fem seire de siste syv kampene, dog langt ferre etter full tid. Sist ble det et ydmykende 1-5-tap hjemme for Florida og selvtilliten fikk utvilsomt en stor knekk her.

Bortelaget har 7-7 totat på sine bortekamper denne sesongen, 4-6-4 etter full tid.

Jean-Francois Berube er eneste fravær for gjestene.

Colorado har tre knallsterke seire i ryggen, og en hjemmestatistikk de må forbedre drastisk. De kan absolutt ta en storskalp mot et Islanders som har en dårlig opplevelse friskt i minne.

Vi jakter en skrell og spiller H til 2,50 i odds.

Klikk her for å levere denne singelen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør