*Nettavisen* Sportspill.

Argentina forventer ni poeng

Lionel Messi har hele Argentinas forventninger trygt plassert på sine skuldre. Foto: Alejandro Pagni (Afp)

Lionel Messi og Argentina har fått en veldig lett gruppe de forventer å vinne alle kampene i. Alt i dag møter de kanskje deres største gruppe-konkurrent.

15.06.14 10:56

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1: Solide Sveits starter sterkt
Oddstips 2: Lett start for Frankrike
Oddstips 3: Ikke glem 1. divisjon!
Tippekupongen: Godt og blandet på tippekupongen

Dette er en omtale av kampen mellom Argentina og Bosnia. Det er fordi vi ikke fant noen klare objekter å anbefale, men vi har likevel tatt en titt på noen spennende spill nederst i saken.

Det er på Norsk Tippings langoddsprogram du finner alle godbitene til denne kampen og alt annet som skjer i VM.

Supergenerasjonen
Argentina har enorme forventninger knyttet til dette mesterskapet og er sett på som favoritt sammen med Brasil til å vinne hele turneringen. Ved en kjapp titt på angrepsrekken er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Valgte av en eller annen grunn å ikke få særlig med matching før VM, og hadde få problemer med å slå Trinidad og Tobago og Slovenia. I kvalifiseringen til årets mesterskap hadde de grei kontroll, men viste tegn til å slurve mot de litt mindre lagene.

Bosnia er med i mesterskapet for første gang og kommer med en enormt bra kvalifisering i ryggen. Scoret mye mål, Dzeko scoret flest av alle, og var knallsterke defensivt. Det var rett og slett veldig fortjent at de kom til VM.

I oppkjøringskampene har de slått både Mexico og Elfenbenskysten, kamper mot gode lag som har gitt god matching. Er nok veldig, veldig klare for denne kampen.

Ikke HUB-spill i dag
Det er nettopp derfor vi velger å ikke kjøre et HUB-spill på denne kampen. Med 1,35 i odds på seier til Argentina, er det lite å hente - og 2,00 på handicapseier virker ikke fornuftig mot et lag som er gode defensivt.

Et par spennende objekter finnes likevel for de som ønsker litt risiko.

Edin Dzeko er mannen Bosnia setter sin lit til foran mål, og han er dødelig effektiv. Han scoret en tredjedel av Bosnias mål i kvalifiseringen, ifølge Josimar. 4,25 på at han scorer mot en meget ustabil Sergio Romero kan gi betalt.

Er det en ting Argentinas angrepsrekke har mye av, så er det fart. Det samme kan ikke sies om alle bosnierne. At det blir rødt kort i kampen står til 3,50, og det er mer sannsynlig en mange av kampene så langt i mesterskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.