*Nettavisen* Sportspill.

Argentina har surret det til

Argentinas Lionel Messi og Gonzalo Higuain hadde ingen grunn til å juble da de gikk av banen etter 2-2 mot Paraguay i åpningskampen i Copa America. Foto: Ricardo Mazalan (Ap)

Uavgjort-kampen mot Paraguay gjør at Argentina helst bør vinne natten oppgjør mot Uruguay.

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens oddstips: Italia trenger seier
V4 Bollnäs: Ohlsson i hovedrollen
V5 Klosterskogen: Solberg misser ikke

Tirsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra fotball-VM for kvinner, Copa America og privatlandskamper. Det er også sykkel, tennis og sjakk på menyen.

Argentina - Uruguay H 1,60
Argentina så ut til å gå mot en oppskriftsmessig seier over Paraguay i åpningskampen i Copa America, men stjernelaget klarte på uforklarlig vis å rote bort den tidlige 2-0-ledelsen som Sergio Aguero og Lionel Messi stod bak.

Lucas Barrios’ 2-2-scoring på overtid betyr at Argentina bør vinne natten kamp mot Uruguay for å unngå at den siste gruppekampen mot Jamaica skal bli av det nervepirrende slaget.

Det er ventet at Lionel Messi, Sergio Aguero og Carlos Tevez spiller på topp mot Uruguay, med Javier Mascherano og Angel di Maria som støtte på midtbanen.

Uruguay er regjerende mester og også den nasjonen som har hevet Copa-pokalen flest ganger. 1-0-seieren over Jamaica i åpningskampen gjør at laget har stø kurs mot sluttspillet. Spillet var imidlertid ikke overbevisende, og Jamaica kom til flere gode sjanser.

Lagets beste spiss, Luis Suarez, mister hele mesterskapet på grunn av biteepisoden i VM.

Dersom Argentina hadde slått Paraguay, ville natten oppgjør ha vært en kamp der vi sterkt hadde vurdert å anbefale uavgjort. Forutsetningene er imidlertid annerledes nå, og vi setter derfor pengene på at Argentina tar en viktig seier. Argentinerne er også garantert lystne på å revansjere det sure kvartfinaletapet fra 2011-mesterskapet, som ble spilt i hjemlandet.

Paraguay – Jamaica H 1,75
Paraguay vant ikke en eneste kamp i ordinær tid i Copa America for fire år siden, men klarte utrolig nok å ta seg helt til finalen. Der ble det 0-3-tap for Uruguay.

Nåværende Argentina-sjef Gerardo Martino trakk seg som Paraguay-trener etter bragden, og landslaget har ikke vært helt på samme nivå siden.

Åpningskampen mot Argentina ble imidlertid en stor opptur. Til tross for at laget kom under 0-2 tidlig, klarte landet å komme tilbake og sikre et meget viktig poeng i kampen om avansement.

Laget har rutinerte spillere som kaptein R oque Santa Cruz, Eintrach Frankfurth-spissen Nelson Valdez Montpelliers angrepsspiller Lucas Barrios i troppen.

Jamaica, som deltar som gjestenasjon sammen med Mexico, er tippet som bunnlag i denne gruppen, men laget gjorde seg imidlertid ikke bort i åpningskampen mot Uruguay til tross for 0-1-tap.

Mot Uruguay stilte Jamaica med Sarpsborgs Duwayne Kerr i mål, mens Vålerenga-angriperen Deshorn Brown kom inn som innbytter. Je-Vaughn Watson, som normalt spiller fast på midtbanen sammen med tidligere Brann-spiller Rodolph Austin, er trolig fit for fight etter å ha sittet på benken i åpningskampen.

Dette er en meget viktig kamp for begge lag. Jamaica er i praksis utslått dersom det blir tap, mens Paraguay vil ha meget gode muligheter for avansement med seier

Mesterskapet spilles i Chile. De to beste lagene i hver gruppe og to av de tre beste treerne går videre til kvartfinalen.

Uavgjort mot Argentina var en fantastisk start for Paraguay, og vi tror laget tar et langt skritt mot sluttspillet med seier i natt.

Samlet odds for dobbelen: 2,80.

Paraguay - Jamaica starter 23.00, mens Argentina - Uruguay sparkes i gang 01.30.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag