Arsene Wenger under forrige helgs seriekamp hjemme mot Southampton.
Arsene Wenger under forrige helgs seriekamp hjemme mot Southampton. Foto: Paul Marriott/rex/shutterstock (Shutterstock)

Arsenal har gitt opp Premier League

Arsenal er hektet av i toppkampen i Premier League. Formsterke Newcastle bør utnytte dette i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddsdobbel 1: Molde slår tilbake
Oddsdobbel 2: Alle gode ting er tre for Godset
Oddssingel: Arsenal har gitt opp Premier League
Tippetips: Brann får det ikke lett i Sarpsborg
V4/V5 Bro Park: Herlig årsdebut på Bro i dag

Søndagens langoddsprogram er naturligvis spekket med norsk fotball fra både Eliteserien og OBOS-ligaen. Men det rikelig med internasjonal fotball og i Premier League skal det spilles to kamper. I tillegg er det en rekke kamper fra både Serie A og La Liga, det er Bundesliga, dansk superliga og det er Allsvenskan.

Newcastle - Arsenal H 2,85 (spillestopp kl 14.25)


Kun ett tap på de åtte siste seriekampene for Newcastle (det tapet kom forøvrig borte mot Liverpool) og all den tid Southampton tapte sin kamp lørdag, har Newcastle 10 poeng ned til nedrykksstreken med seks kamper igjen å spille. Faktisk har Newcastle fire seire på sine seks siste seriekamper og samtlige tre siste hjemmekamper er vunnet, herunder 1-0 mot Manchester United. Totalt 6-4-6 på hjemmebane.

Årets Bilflax er her. I spillboksen under kan du prøve lykken:

Arsenal er for lengst avhengt i kampen om topp fire i Premier League og har finaleseier i Europa League som sitt gjenstående mål for resten av sesongen. Fikk dog den verst tenkelige trekningen med Atletico Madrid i semifinalen. Har tre strake seire i Premier league, men samtlige er tatt på hjemmebane. Borte har laget fire strake tap og motstanderne har vært Bournemouth (1-2), Swansea (1-3), Tottenham (0-1) og sist Brighton (1-2). Har elendige 3-4-8 på bortebane totalt denne sesongen.

Hvordan bortesvake Arsenal er satt til favoritt i denne kampen, er ikke lett å begripe og 2,85 på Newcastle er et helt opplagt valg for oss i denne kampen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør