*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal har ikke noe valg

GULLGUTT: Det hjelper å ha en spiller som Alexis Sanchez når man er i poengnød. Han var viktig også mot Watford i helgen. Foto: Paul Ellis (Afp)

Arsenals oppgave er så enkel, men akk så vanskelig - de må slå Bayern München på hjemmebane.

20.10.15 10:18

Det er et uhyre deilig langoddsprogram denne tirsdagen. Champions League stiller med toppet lag, det samme gjør Football League og diverse hockey-ligaer. Her er det bare å slå seg løs!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2: Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen

TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

V4 Åby:
Untersteiner herjer i lunsjen
V5A Klosterskogen:
Nye godsaker er på gang til lunsj

Dagens langskudd 1, innleveringsfrist klokken 20.40.
Arsenal - Bayern München, H 3,55.

Premissene er så enkle, men så vanskelige, for Arsenal i denne. For mens Bayern slo Olympiakos og Dinamo Zagreb med til sammen 8-0, presterte Arsenal å tape for dem begge. Derfor er hjemmelaget langt på vei avhengig av en seier i kveld, all den tid poeng på Allianz Arena sees på som usannsynlig.

Hjemlig er the Gunners i bra form, og har tatt over andreplassen i ligaen. Spesielt defensivt ser de veldig bra ut og har sluppet inn minst av alle i Premier League. Godt er det også for hjemmelaget at de svarte på Olympiakos-tapet på mesterlig vis og så svært solide ut i helgens bortekamp mot Watford. Noe de for så vidt også gjorde etter Dinamo Zagreb-tapet, selv om ikke det stoppet dem fra å floppe mot Olympiakos i Europa.

Hjemmelaget må rett og slett fremover, og være på sitt aller beste for å sikre de nødvendige poengene. Vi tviler ikke på at Arsenal klarer å score, men klarer de å demme opp for det som for tiden er verdens beste angrep? Selvtilliten til forsvarsrekka vil uansett være god, med en bra formen tatt i betraktning.

I tillegg har Alexis Sanchez virkelig eksplodert i det siste, med hele seks mål de tre siste Premier League-kampene.

Til kampen kommer ikke skadde Tomas Rosicky, Danny Welbeck og Jack Wilshere, David Ospina er tvilsom.

For gode i Bundesliga
Bayern München er rett og slett for gode i hjemlig liga, som vanlig i høstsammenheng. De har full pott fra ni kamper og 29-4 i målforskjell, med en offensiv som ikke er til å stoppe. Pep Guardiola har måttet klare seg uten både Franck Ribery og Arjen Robben så langt, likevel er de umulige å ha med å gjøre i ligasammenheng.

I helgen tok de en rolig 1-0-seier borte mot Bremen. Selv om Bayern er massiv favoritt til å vinne hele gruppen og trolig gjør det uansett på grunn av Arsenals blemmer, er det neppe et umotivert bortelag som stiller på Emirates. Nå skal de vise at de virkelig er Europas beste lag, i det som blir deres største test så langt i sesongen. Hvor gode er de mot et av Englands beste lag?

Robert Lewandowski og Thomas Müller fortjener all hyllest de kan få. Med til sammen 21 ligamål fra ni kamper er de utvilsomt den giftigste angrepsduoen i verden akkurat nå.

Arjen Robben og Mario Götze mister kampen, mens positive Kingsley Coman er med i troppen.

Arsenal må fremover, noe som kan etterlate rom for Bayern-spillerne. Hjemmelaget har ikke noe valg og vi tror deres motivasjon er den største. De har kvalitetene til å senker Bayern München om de spiller på sitt beste, og oddsen på hjemmeseier er klart mest lokkende.

Vi kjører et langskudd på H til deilige 3,55 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.