*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal jakter ni av ti

Olivier Giroud jubler etter sin 1-0 scoring hjemme mot West Ham sist helg. Foto: Ian Kington (Afp)

Arsenal har vunnet åtte av de ni siste Premier League-kampene, og jakter ny seier borte mot et svekket Newcastle lørdag.

21.03.15 08:22

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Villa må ha flere poeng
Oddstips 3: Scorer mer enn Messi
Oddstips 4: Schalke til strålende odds
Tippetips: Tottenham må slå tilbake
TV-fotball: Sjekk oversikten over helgens TV-sendte kamper
V75 Momarken lørdag: Over 20 millioner i jackpot
V4 Momarken lørdag: Herlig vorspiel
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Vi har en strålende fotballhelg foran oss og lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter. Fotball-Europa går inn i den avgjørende sluttfasen av sesongen, og det gir mange kamper en ekstra dimensjon. I tillegg til fotballen, er det verdenscup skiskyting jaktstart for både menn og kvinner, og i Planica er det laghopp skiskyting.

HTML EMBED

Newcastle - Arsenal B 1,60
Newcastle spilte langt under pari borte mot Everton forrige uke og gikk på et stygt 0-3-tap. Står med 2-3-5 på de ti siste seriekampene og har kun scoret ett mål på de fire siste. Fansen kan prise seg lykkelig over at laget fikk en god start på sesongen, ellers kunne det fort bli nedrykksstrid på tampen av sesongen. Det er dog ikke mer enn ti poeng ned til Burnley på nedrykksplass, så helt trygge er ikke laget enda.

Fabricio Coloccini pådro seg rødt kort en halvtime før slutt mot Everton og må sone i dag. Newcastle er også svekket offensivt ved at toppscorer Papiss Cisse for tiden er ute med karantene.

Arsenal er i strålende form og står med 8-0-1 på de siste åtte seriekampene. Har klatret til tredjeplass i Premier League, og det skiller bare ett poeng opp til City på sølv, men samtdig er det ikke mer enn tre poeng ned til Liverpool på 5. plass. 7-3-5 er ikke veldig bra på bortebane, men tre av de fire siste borte er vunnet. Ingen nye skader for Arsenal som også får Tomas Rosicky tilbake.

Tross bortebane bør dette være grei skuring for Arsenal.

Watford - Ipswich H 1,85
Watford inntok tabellteten etter 2-0-seieren borte mot desperate Wigan tirsdag. London-klubben har virkelig imponert på senvinteren og står med 5-1-0 på de siste seks kampene.

Laget har en egen evne til å vinne jevne kamper, enten om det er 1-0 eller 4-3. Med Troy Deeney, Odion Ighalo og Matej Vydra i stallen har manager Slasiva Jokanovic alltid en målfarlig spiss han kan stole på, og trioen har bøttet inn scoringer på bestilling de siste månedene. Ingen nye skader eller karantener for Watford, men innleide Matthew Connolly (fra Cardiff) kan få sin debut.

Ipswich hadde bare tatt ett poeng på de siste fire kampene før hjemmemøtet med Bolton tirsdag og trengte en seier for ikke å miste kontakten med playofflagene. Oppgjøret endte 1-0, og Ipswich ligger dermed ett poeng bak Brentford på den gjeve sjetteplassen. 6-6-7 på bortebane. Teddy Bishop måtte ut med skade mot Bolton og rekker ikke lørdagens kamp.

Watford imponerer stort om dagen, og selv om Ipswich vant sist helg, tror vi laget blir for må her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag