Alexis Sanchez har vist scoringsform i det siste og er en viktig mann for Arsenal i kveldens toppkamp.
Alexis Sanchez har vist scoringsform i det siste og er en viktig mann for Arsenal i kveldens toppkamp. Foto: Paul Ellis (AFP)

Arsenal må gå for seier

Arsenal har vært kanongode hjemme denne sesongen. I kveld er det tre poeng som gjelder mot Chelsea.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips Premier League: Arsenal må gå for seier
Oddstips Spania:
Spreke outsiderspill i Copa del Rey
V76 Bjerke:
Gigantisk jackpotkveld med 1 480 584 kr ekstra
V4 Østersund
: Lunsj med stort potensial
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien

Onsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Arsenal og Chelsea. Ellers er det toppkamp i Portugal mellom Benfica og Sporting Lisboa og det er en del kamper fra Copa del Rey i Spania. På hockeyfronten er det blant annet runde i Hockeyallsvenskan og det er et par kamper i NHL. I Tour De Ski er det sprint som står på menyen og gledelig nok har også Norsk Tipping lagt ut oddser på kvalifiseringen til det tredje rennet i Hoppuka i Innsbruck.

Arsenal - Chelsea H 2,50 (spillestopp kl 20.40)


Toppkamp i Premier League mellom Arsenal på 6. plass med 38 poeng ogg Chelsea på 3. plass med 45 poeng. Seier for Arsenal i kveld vil sende laget forbi Tottenham og opp på 5. plass, mens seier for Chelsea vil gjøre at laget gjeninntar andreplassen på bekostning av Manchester United.

Arsenal står med sterke 8-1-1 på Emirates denne sesongen, det eneste tapet har hittil kommet mot Manchester United, en kamp Arsenal dominerte fra start til slutt, men endte opp med å tape 1-3. I kveld må Arsenal unnvære Sead Kolasinac som er ute et par ukers tid, mens både Laurent Koscielny og Mezut Özil kjemper mot klokken, for å bli friskmeldte. Oliver Giroud og Aaron Ramsey er fortsatt på skadelisten.

Chelsea feide over et defensivt svekket Stoke lørdag og ga seg ikke før det stod 5-0. 2-0 hjemme mot Brighton på 2. juledag, men vi merker oss at Chelsea kun har vunnet en av sine fire siste bortekamper. Chelses har ingen nye skader eller karantener.

Arsenal vant tilsvarende oppgjør forrige sesong med 3-0, og må nesten gå for tre poeng i kveld. Det er en kamp der man egentlig kan argumentere for alle utfall, men Arsenal har vært meget solide hjemme på Emirates denne sesongen. Vi setter pengene på hjemmeseier til 2,50 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør