*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal må passe seg

Til tross for gode resultater, har ikke Arsenal imponert veldig de siste kampene. Foto: Ryan Browne (Pa Photos)

Arsenal har vunnet kamper uten å imponere den siste uken og skal i dag møte et Stoke som har fått dårlig betalt.

06.12.14 11:02

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips skiskyting: Ole Einar stadig blant de beste
Oddstips 1: Stuttgart har fått tilbake troen
Oddstips 2: - Rennes er ustoppelige
Tippekupongen:
Ikke stol på disse storlagene

For å få daglige oppdateringer om det som rører seg på odds- og travfronten, kan Sportspills Facebook-side være akkurat det du trenger!

Denne lørdagens oddsprogram er det bare å glede seg over, her finnes storkamper fra hele fotball-Europa pluss mange spennende dueller fra de forskjellige vintersportsøvelser.

Dagens langskudd
Stoke - Arsenal, H 3,75

HTML EMBED

Dagens langskudd

Stoke - Arsenal H
HTML EMBED

Hjemmelaget Stoke har tre tap på rad og har begynt å falle på tabellen. Den dårlige perioden startet med et sjokkerende 1-2-tap hjemme for Burnley, i en kamp de kunne scoret utrolig med mål om de var litt mer effektive.

Effektive var de heller ikke mot Liverpool og Manchester United, to bortekamper de var fullt på høyde med sine mektige motstandere i. De sliter imidlertid med å score mål - og null mål på dødball er særdeles uvant Stoke-vare.

Også på hjemmebane har de ikke kommet helt i gang og normalt er de veldig gode på Britannia. Dermed tror vi Mark Hughes' menn har lyst til å imponere foran egne fans og får god odds i ryggen til å gjøre nettopp det.

Odemwingie, Whelan, Huth, Moses og Sidwell er alle ute med skade, mens Walters er tvilsom. Spesielt Moses har tilført mye dynamikk i angrepet og vil bli savnet.

Sanchez-avhengige?
Arsenal har nå tre seire på rad og de har også holdt nullen i disse kampene. En veldig imponerende prestasjon. Men både mot Southampton og West Bromwich vant de med sene scoringer uten å ha imponert spesielt mye, og det virker som de er grepet av en viss Alexis Sanchez-avhengighet. Om Stoke klarer å stoppe chileneren, kan mye av angrepsplanen til Wenger falle i grus.

I tillegg har Arsenal en viktig bortekamp i Tyrkia på kalenderen allerede kommende uke, en kamp de må vinne for å ta gruppeseieren i Champions League gruppe D.

Skadelisten er heller ikke spesielt lystig lesning for Arsene Wenger - han må klare seg uten Debuchy, Ospina, Özil, Diaby, Arteta, Wilshere og Walcott. Szczesny og Gibbs er på vei tilbake men er tvilsomme.

Stoke har godt tak på årets motstander hjemme på Britannia og har tatt fem poeng på de tre siste hjemmekampene mot Arsenal - noe som betyr at det er flere år siden the Gunners har tatt poeng fra the Potters.

Hjemmelaget har ventet på en skikkelig opptur på hjemmebane og har all mulighet til å få den i dag. 3,75 er så god odds at vi ikke kan avslå å spille på hjemmeseier her.

Annonsebilag