Mange forventninger er knyttet til Arsenals nyeste stjernekjøp.
Mange forventninger er knyttet til Arsenals nyeste stjernekjøp. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Arsenal må vise seg frem

Med kun to uker til ligastart, har ikke the Gunners spesielt god tid til å finpusse formen. Derfor bør den snart sitte.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Viking sliter på hjemmebane
Dagens langskudd: Henke vil ha hevn
Tippekupongen: Ingen lørdag uten tippefest!
V75 Biri: Gylden sjanse til å bli millionær

Det er full nordisk fest på dagens langoddsprogram.

Hvis du er interessert i daglige oppdatering fra vår fotball- og travredaksjon, kan Sportspills Facebookside være stedet for deg. Her oppdaterer vi jevnlig med stort og smått som skjer i vårt univers!

Dagens dobbel
Arsenal + Liverpool, samlet odds 2,98

Dagens dobbel

Arsenal + Liverpool H + H


Arsenal - Benfica, H 1,70

Arsene Wenger virker å ha fått blod på tann etter kjøpet av Mesut Özil i fjor. Rekordkjøpet ble fulgt opp av en meget spennende signering i form av Alexis Sanchez i år, og til nå har the Gunners gjort en solid figur på overgangsmarkedet.

I tillegg til Sanchez, er Callum Chambers fra Southampton og Debuchy fra Newcastle hentet inn for å styrke forsvaret. Det er meget gode nyheter for et Arsenal som slet med skader bak i fjor, samtidig som det minimerer savnet av Bacary Sagna.

Alle nysigneringene er ventet å være med til helgens Emirates Cup. Det rakk dessverre ikke deres tyske kontigent, som sannsynligvis kommer tilbake etter serieåpningen mot QPR.

Etter fjorårets finaleplass i Europa League, har Benfica blitt ribbet for mange av deres dominerende spillere. Rodrigo er havnet i Valencia, Oblak i Atletico Madrid, mens Lazar Markovic har fylt Liverpoolfansens hjerter med håp.

Ifølge Nettavisens egne overgangssider, har de ikke maktet å erstatte noen av disse spillerne enda. Det kan også forklare deres noe triste vennskapskampresultater, der 1-0-3 er fasit så langt. Seieren har kommet mot Sion.

Arsenal har gjort en bra overgangsinnsats så langt, mens Benfica enda sitter i tenkeboksen. Da blir det fordel førstnevnte.

Liverpool - Milan, H 1,75

Spørsmålet mange stiller seg før sesongen, er hvor godt Liverpool vil klare seg uten Luis Suarez. Hvis de to første treningkampene er en pekepinn, virker de som de skal klare seg greit.

Raheem Sterling sørget med sitt tidlige mål for seier over Olympiakos, mens en spennende kamp mot City endte i straffe-seier for de rødkledde. Det er mange gode lag i Champions Cup, og Liverpool har i dag en gylden mulighet til å vise seg frem før et eventuelt sluttspill.

Noe som er nødt til å spre glede i de røde hjerter etter disse to kampene, er innsatsen til nysigneringene. Emre Can har virkelig vist at han kan bli en dominerende spiller i mange år fremover, mens Lazar Markovic har imponert med sine ferdigheter.

Milan har imidlertid imponert svært få. Filippo Inzaghi har fått treneransvaret i den turbulente klubben, og har ikke fått en god start på førsesongen.

Den første kampen endte i et meget ydmykende 3-0-tap mot Olympiakos. Få dager gikk det ikke mye bedre, da Manchester City ledet 4-0 før halvtimen var spilt. Forsvarsspillet er mildt sagt hasardiøst og Liverpool er ikke et lag man kan være gjestfrie mot.

Det kan bare gå bedre for Milan i Champions Cup, men Inzaghi er nok allerede klar til å se videre. Liverpool kan vinne gruppen, og har absolutt bevist nok til å fortjene tillit til 1,75 i odds - til tross for at den var på 2,15 tidligere denne uken.

Dagens dobbel får en totalodds på 2,98.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus