*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal på sølvjakt

Selv om det ikke ble seier over Chelsea forrige runde, har Arsenal utvilsomt vært det store formlaget i Premier League denne våren. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Arsenal har vært i fryktinngytende form etter at laget fikk skikk på skadeproblemene.

04.05.15 14:59

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens dobbel 2:
Kan ikke la RBK herje alene
Oddstips: Vanvittige tilskuertall i Sverige
Få oversikt: Ukens TV-kamper
V64 Mantorp: Goop har bankeren
V65 Leangen: Amatørkusken som duger

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Tippeligaen, Premier League, La Liga, Allsvenskan, Superligaen og ishockey-VM.

Vi starter dagen med en dansk-engelsk dobbel.

Hull – Arsenal B 1,60
Hull har tatt seks livsviktige poeng i sine to siste kamper og ligger ett poeng over Sunderland på den øverste nedrykksplassen før kveldens hengekamp i Premier League.

Slo et blekt og tannløst 1-0 Liverpool forrige runde, mens det ble 2-0-seier borte mot Crystal Palace for to kamper siden. Laget stod med stygge 0-2-4 på de siste seks kampene før oppturen mot Palace.

Hull har Curties Davies og Robert Snodgrass ute med skader, mens Mohammed Diamé, Nikica Jelavic og Andrew Robertson er usikre.

Arsenal klarte ikke å få hull på et defensivt anlagt Chelsea-mannskap sist og måtte nøye seg med 0-0 i London-derbyet. Stod med åtte strake serieseiere (fire av dem borte) før Chelsea-kampen.

Den gode formen kan delvis forklares med at lagets skadesituasjon, som tidligere i sesongen var av det svært alvorlige slaget, stadig blir bedre. I kveld er bare Mikel Arteta og Alex Oxlade-Chamberlain uaktuelle, mens Mathieu Debuchy regnes som 50/50.

Laget ligger tre poeng bak sølvplasserte Manchester City, men har to kamper til gode på medaljerivalen.

Arsenal har vunnet de tre siste bortekampene mot Hull og er på sølvjakt i serien. Vi tror London-kommer tilbake på vinnersporet i kveld.

Midtjylland – Randers H 1,60
Midtjylland har vært Danmarks klart beste lag denne sesongen og leder Superligaen med 11 poeng på FCK før kveldens hengekamp i runde 27.

Selv om det har gnistret noe mer av Midtjylland i tidligere perioder i årets serie, er det så mye kvalitet og selvtillit i laget at det blir uavgjort eller seier selv i kamper der man ikke er på topp spillemessig. Det siste tapet kom helt tilbake i begynnelsen av desember.

På Midtjyllands hjemmebane MCH Arena har det rett og slett vært umulig å vinne kamper for andre klubber denne sesongen. Midtjylland har vunnet samtlige 13 hjemmekamper, og på de siste sju i Herning er det kun blitt ett baklengsmål.

Dersom det skulle bli seier i kveld, vil Midtjylland slå FCKs Superliga-rekord når det gjelder antall hjemmeseiere på rad.

Til kveldens kamp er midtbanespilleren Izunna Uzochukwu tilbake i troppen etter skade. Han erstatter den defensivt anlagte spilleren Kristian Bach Bak, som har havnet på skadelisten. Midtbanespilleren Pione Sisto og tidligere RBK-midtstopper Jim Larsen er også ute.

Randers har hatt en skuffende sesong og ligger på fjerdeplass, 20 poeng bak Midtjylland. Stod med fire uavgjorte og tre tap på de siste sju seriekampene før det ble en etterlengtet 3-0-seier over FCK forrige runde.


Skademessig ser det meget bra ut for bortelaget.

Randers har hatt en traurig vårsesong frem til seieren over FCK, og laget har tapt de tre siste innbyrdes mot Midtjylland. Vi tror et rekordjagende hjemmelag tar alle tre poengene også i kveld.

Samlet odds for dobbelen: 2,56.

Kampstart: 19.00 i Danmark og 21.00 i England.

Hele mandagens langoddsprogram finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag