*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal viser hvem som er best

Arsenal kan stille med et sterkt mannskap i kveldens toppkamp mot Southampton selv om skadelisten fortsatt er lang. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Det kladder litt for Southampton om dagen, og vi tror på en ny nedtur i kveldens vriene bortekamp i London.

03.12.14 11:07

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
Spurs kan overraske mot Chelsea
Skiskyting:
Ingen favorittøvelse for Norge
V4 Täby:
Norske Aase leder i Sverige
V76 Bjerke:
Restless Cash fikser cashen

Det er full rulle på Langoddsen også onsdag, med Premier League, Ligue 1, spansk og italiensk cup og 20 kilometer skiskyting.

Hele oddsprogrammet finner du her.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Arsenal – Southampton H
Paris Saint-Germain B
HTML EMBED


Arsenal - Southampton H 1,75

Arsenal har slått tilbake etter det forsmedelige hjemmetapet for Manchester United med seiere over Borussia Dortmund og West Bromwich. Ligger på sjuendeplass i Premier League og er klar for sluttspillet i Champions League.

Skademessig er situasjonen som vanlig meget tung. Mesut Özil, Mikel Arteta, Mathieu Debuchy, Theo Walcott, Wojciech Szczesny og Jack Wilshere er noen av spillerne som må stå over. I tillegg er det usikkerhet rundt Yaya Sanogo, Alex Oxlade-Chamberlain, Nacho Monreal og Kieran Gibbs.

Southampton fremsto lenge som et stabilt og uslåelig topplag, men de to siste kampene har ikke vært noen opptur. Først en traurige 1-1-kamp mot et skadeskutt Aston Villa. Så et flaut 0-3-tap hjemme mot Manchester City der to av baklengsmålene kom med spill 11 mot 10.

Har falt ned til tredjeplass, og det er nå sju poeng opp til Chelsea.

Den viktige midtbanespilleren Morgan Schneiderlin skadet seg mot City og er uaktuell i kveld. Ellers ingen nye fravær de siste rundene.

Southampton har vist svakheter to siste kampene og har manglet kreativitet fremover på banen. Manchester United og Everton er motstandere i to av de tre neste kampene etter kveldens oppgjør, og det er ikke umulig at Arsenal har passert Southampton på tabellen innen jul. Sistnevnte har nok overprestert i høst, mens Arsenal tidvis har fått dårlig betalt for prestasjonene.

Hadde dette vært første serierunde, ville vi nok oddsen på hjemmeseier vært langt lavere enn 1,75. I så måtte føler vi at det er verdt å sette pengene på H.

Lille - Paris Saint-Germain B 1,62
Lille scorer altfor få mål til å henge med i toppen av Ligue 1 denne sesongen og har forferdelige 0-1-5 og 2-11 i målforskjell på de siste seks kampene. Har falt ned til 14. plass, men har en kamp til gode på de andre lagene og kan klatre noen plasser dersom det skulle bli seier i kveld.

Forsvareren Marko Basa skadet seg i 0-1-tapet for Bordeaux søndag og er ute i kveld.

PSG har virkelig funnet formen etter en litt tafatt start på sesongen og har vunnet ni kamper på rad i serie og cup. Lagets siste tap (alle turneringer) kom i mai. Kjemper med Barcelona om seieren i gruppe F i Champions League.

Trener Laurent Blanchar varslet at han kommer til å rotere litt på laget i kveld, og Zlatan Ibrahimovic er en av spillerne som blir hvilt.

Ettersom Marseille bare klarte ett poeng mot Lorient tirsdag, vil PSG overta tabellteten for første gang denne sesongen dersom det skulle bli seier i kveld. Det er en gulrot stjernegalleriet kommer til å strekke seg etter.

Lille har scoret seks ganger på de siste fjorten kampene i serie og cup og kommer til å få det svært tungt med å få ballen i nettet mot formsterke PSG. B spilles til 1,62 i odds.

Samlet odds for dobbelen: 2,84.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag