*Nettavisen* Sportspill.

Atalanta er ingen bløff hjemme

34 år gamle German Denis får en sjelden sjanse i startoppstillingen for Atalanata hjemme mot Torino søndag ettermiddag. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Fire seire på fem hjemmekjamper for Atalanta i Serie A hittil. I ettermiddag kommer formsvake og bortesvake Torino på besøk.

22.11.15 10:58

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Helland blir cupfinale-helt
Oddstips 2:
Det er godt å være norsk i Tyskland
Tippetips: Europa rundt på søndagens tippekupong
Oddslangskudd:
West Ham kan gjøre det igjen
Tennis:
Finale til nesten fire i odds
V64 Åby:
Storstilt jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
V4/V5 Jägersro:
Ny galoppsuksess på Jägersro?
TV-kampene:
Søndagens TV-sendte fotball

Et nytt flott langoddsprogram venter denne søndagen, og det er naturligvis cupfinalen mellom Rosenborg og Sarpsborg som er det støre høydepunktet. Men kampen mellom Tottenham og West Ham i Premier League er også en godbit søndag og i tillegg spilles det en rekke interessante kamper i både Serie A, La Liga og Bundesliga.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 14.55.
Atalanta - Torino, H 2,50.

Det er overraskende at Atalanta ikke er satt til større favoritt i denne kampen. Trener Edy Reja har fått god kontroll på laget og spesielt hjemme i Bergamo har laget prestert godt (som vanlig). Denne sesongen har de flotte 4-1-0 på eget gress.

Atalanta har all grunn til å være fornøyde med sesongen så langt og de ligger tre poeng foran dagens motstander. Jeg så hele deres kamp mot Milan før landslagspausen, en kamp som endte 0-0 på San Siro, men som Atalanta faktisk var klart best i. De bør ikke tas for lett på.

Den suspenderte spissen Mauricio Pinilla gjør plass til German Denis, som har vært vært variabel de siste årene. Kun starter fire kamper denne seosngen og notert seg for en scoring. I tillegg er forsvarsspilleren Boukary Dramé betegnet som tvilsom, men i forsvar har Atalanta god dekning.

Torino i begredelig form
Jeg omtalte Torino som ett av lagene å virkelig se opp for denne sesongen, og de startet svært, svært godt, men i det siste har de ikke klart noe som helst. De ligger helt sist på formtabellen med 0-2-4 de siste seks, og laget raknet da Nikola Maksimovic i forsvaret ble skadet.

Borteformen totalt sett er ingenting å juble for, heller. 1-1-4 på reisefot er ikke spesielt bra, selv om de sjelden blir utspilt (med unntak av 0-3 mot Lazio). Torinos mannskap er mye bedre enn hva de har vist i det siste, men borte har de vært svake i mange sesonger på rad.

Svenskene Alexander Farnerud og Pontus Jansson er begge skadet, sammen med nevnte Maksimovic, og Obi er tvilsom sammen med Avelar.

Hjemme- og bortestatistikk sett sammen med den begredelige formen til Torino gjør det svært lett å anbefale H til snasne 2,50 i denne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.