*Nettavisen* Sportspill.

Athletic Bilbao er i trøbbel

MÅLKONGE: Ariz Aduriz har vært i glitrende form denne sesongen, en av få Athletic-spillere som kan skryte av det. Foto: Josep Lago (Afp)

Nettavisen tror Athletic Bilbao får slite skikkelig i den serbiske heksegryte.

22.10.15 12:14

Det ble en ny, strålende tipsdag for Nettavisen onsdag. Av fire tips gikk to inn, langskuddet på Malmö til 3,80 og den ene dobbelen til 2,54 i odds. Deilig pluss for andre dag på rad.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1
: Henriksen og co. tar ny storskalp
Oddstips 2: Legia hever seg uten Berg
Oddstips 3: Umiddelbar Solskjær-effekt for Molde
Oddstips 4: Slo Rosenborg - vinner også i kveld

Liverpool - Rubin Kazan: 17 ting du ikke vet om Rubin Kazan
TV-kampene
: Slik ser din TV-uke ut

V65 Bergen: Folkehesten byr opp til kamp
V64 Umeå:
Solid banker i strålende omgang
V5A Bjerke:
Herlig lunsj på Bjerke

torsdagens langoddsprogram er det en lang rekke med spennende objekter å velge i. Europa League er høydepunktet for mange, med god grunn: Liverpool og Tottenham er blant lagene som skal i aksjon.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 18.55.
Partizan - Athletic Bilbao, H 3,00.

Slike kamper er det alltid fristende å jakte hjemmeseier. Man må beundre Partizans supportere for deres fanatisme og lojalitet, og det vil garantert sørge for stor stemning når storlaget Athletic Bilbao kommer på besøk.

Hjemmelaget har levert solid i Europa League så langt og står med full pott fra de to første kampene. Borteseieren med 1-3 over Augsburg var spesielt imponerende.

I hjemlig superliga har det ikke gått like bra og overlegne Røde Stjerne har allerede et så stort forsprang at ligatittelen virker tapt. Det betyr at desto større fokus kan rettes mot den - for dem - prestisjetunge Europa League. 5-2-1 er hjemmestatistikken deres i hjemlig liga.

Faktisk førte den dårlige hjemlige formen til et trenerbytte for seks dager siden. Ljubinko Drulovic åpnet sin Partizan-karriere ved å vippe Javro ned fra tredjeplassen med 3-2 i helgen.

Hjemmelaget må klare seg uten suspenderte Alexandar Subic, og midtbanespillerne Marko Jevtovic og Darko Brasanac regnes som tvilsomme.

Neppe Athletic-rotasjon
Athletic Bilbao befinner seg i en skikkelig knipe. De tapte forrige kamp mot AZ Alkmaar og har virkelig ikke råd til tap her, og det er grunn til å tro at de kommer til å prioritere denne kampen knallhardt, mener Marca. Nå er de lei av å tape kamper på grunn av rotasjon og det er kun på keeperplass det skal skiftes ut.

Uansett har vi ikke veldig troen på dette Athletic-laget. De har kun to seire på åtte kamper i ligaen, men har riktignok sikret fem poeng de siste tre kampene. Gjestene er også kjent som et notorisk hjemmelag og det blir en stor forskjell å komme til Beograd med rundt femti fans kontra 40 000 baskere på San Mames.

Aymerick Laporte og Iturraspe har begge trent separat før kampen, og begge sliter med stor belastning som følge av heftig kampprogram. Iker Muniain er imidlertid fullt tilgjengelig for trener Valverde.

Selv om at Athletic Bilbao er det beste laget på papiret i denne kampen, er det grunn til å backe Partizan. De fikk åpenbart et oppsving med trenerskiftet og føler de har føringen i denne gruppen. I tillegg vil den utrolige fanskaren løfte hjemmelaget de ekstra hakkene de trenger på en dag som dette.

Hjemmeoddsen frister klart mest og vi klinker til med H på 3,00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag