Gå til sidens hovedinnhold

Athletic har et nytt hjemmefort

Athletic Bilbao har en helt utrolig statistikk på sin nye stadion, og dagens motstander har all grunn til å være redd.

Sportspills øvrige onsdagstips:
Oddstips 1: Athletic har et nytt hjemmefort
Oddstips 2: Chelsea virker ustoppelige
Tippekupongen:
- Umulig oppgave for Riise

I går ble det full treff på singelspillet, og Ipswich innfridde til 2,35 i odds.

Mesterligaen er tilbake på langoddsprogrammet, samtidig som det finnes godbiter fra the Championship denne onsdagen.

Dagens singel
Athletic Bilbao - Shakhtar, H 1,85

HTML EMBED

Dagens singel

Athletic Bilbao - Shakhtar H
HTML EMBED


Athletic Bilbao kom seg til gruppespillet etter å ha snudd mot Napoli på imponerende vis. 3-1 på hjemmebane holdt til å kunne glede tilskuerne med Mesterliga-fotball atter en gang.

Den nye San Mamés stadion er en heksegryte uten like, og de har vunnet begge kampene spilt her denne sesongen. I fjor hadde de meget solide 13-4-2 på eget gress.

På bortebane har det gått tyngre og de har tapt mot Malaga og Barcelona. Likevel skal de sies at de mot Barcelona gjennomførte en god kamp og holdt katalanerne unna i store deler av kampen. Til slutt ble kombinasjonen Messi og Neymar for sterk, men de aller fleste er underlegne Barcelona på Camp Nou.

Baskerne har ingen skadeproblemer før dagens kamp.

Shaktar har fått en helt utrolig start i hjemlig liga, og mange av de problemene som truet harmonien i klubben før sesongstart, er nå borte.

De har vunnet seks av de siste syv åpningskampene i Mesterligaen, men i dag får de en veldig tøff oppgave foran et heltent San Mamés. Uten at vi skal vektlegge det for mye, har de på åtte kamper i Spania vunnet kun to.

Heller ikke Shakhtar har hodebry på skadefronten.

Athletic har stolte tradisjoner på hjemmebane, og har ikke blitt en lettere motstander etter innvielsen av den nye stadion. Med hele stadion i ryggen vil de gjøre alt for å slå Shakhtar, og 1,85 er godkjent odds på at de tar tre poeng.

Kommentarer til denne saken