USTOPPELIG: Antoine Griezmann er virkelig i bra form for tiden, og sørger for at Atletico virker er med i tetkampen.
USTOPPELIG: Antoine Griezmann er virkelig i bra form for tiden, og sørger for at Atletico virker er med i tetkampen. Foto: Francisco Seco (Ap)

Atletico er en marerittmotstander

De går fra triumf til triumf og er umulige å score på, Atletico Madrid mener alvor også i år.

Kommersielt

Det ble en glitrende lørdag for Nettavisens oddstips. Bologna vant på overtid mot Genoa til 3,70 i odds, og Joshua King sørget for jubel mot Manchester United til 3,40 i odds, av totalt tre tips. Sassuolo - Torino ble avlyst grunnet tåke.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Hoppstips:
Stjernen en del av norsk hoppeventyr
Oddssingel:
Sensasjonslaget Angers fortsetter oppturen
Oddsdobbel:
Griezmann har en glitrende sesong
Håndballtipset:
Norge valser over Tyskland
Tippekupongen:
Liverpool får det beintøft

TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

V4 Täby Galopp: Ny galoppsuksess søndag?

Søndagens langoddsprogram er utfordrende, spennende og mangfoldig. Det er alle former for vinteridrett på menyen, samt Liverpool - West Bromwich og Tottenham - Newcastle i Premier League.

Dagens favorittdobbel, innleveringsfrist klokken 18.10.
Atletico Madrid + Juventus, samlet odds 2,37.

Atletico Madrid — Athletic Bilbao, H 1,50
Syv seire på rad og gruppeseier i Champions League: Hatten må av for Diego Simeone nok en gang. Atletico Madrid er marerittmotstanderen mer enn noen andre, og de har virkelig levert på øverste hylle i det siste.

De har med det spilt seg inn i tetstriden igjen, og har bare to poeng opp til Barcelona. Dette er en type hjemmekamp de må vinne om de skal vise at de mener alvor med tittelutfordringen. 5-1-1 på hjemmebane.

Ankepunktet for hjemmelaget er at - foruten Griezmann - mangler laget en skikkelig spydspiss. Luciano Vietto har begynt å vise tegn til bedring etter skadene i sesonginnledningen, og har to mål de siste fire, men det er fortsatt et stykke å gå akkurat der.

Tiago Mendes og Jackson Martinez savnes, Jose Maria Gimenez er tvilsom.

Athletic Bilbao avsluttet Europa League-gruppespillet hjemme mot AZ Alkmaar på torsdag, og spilte uavgjort der - deres andre poengdeling på rad.

Også baskerne er svært avhengige av en mann foran mål, Aritz Aduriz. Han leverer imidlertid på bestilling og seiler opp som en av La Ligas aller beste spisser denne sesongen. Jonas Ramalho er skadet, Inigo Lekue, Ibai Gomez og Gorka Elustondo er tvilsomme.

Det er hjemme på San Mámes at Athletic spiller sin beste fotball, og på reisefot er de tradisjonelt mye svakere. 2-2-3-statistikken illustrerer det.

Den nylige formen til Atletico Madrid er rett og slett makeløs, vi tror ikke Athletic er i stand til å stå imot. 1,50 er godkjent betalt og spilles.

Juventus — Fiorentina, H 1,58
Juventus har igjen blitt en marerittmotstander, selv om de slurvet borte mot Sevilla i midtuken og således tapte gruppeseieren. Før det hadde de imidlertid fem rake seire, og de er fortsatt et stykke bak teten i Serie A. Motivasjonen er følgelig på topp.

Spillemessig har de sett så solide ut som noen gang før, og før tapet for Sevilla gikk de fire kamper uten baklengsmål. Hjemme på Juventus Stadium er de alltid umulige å håndtere, denne sesongen har de noen feilskjær og 4-2-1.

Midtbanespillerne Pereyra, Khedira og Hernanes er ikke tilgjengelige, det samme gjelder forsvareren Martin Caceres.

Fiorentina nyter også en bra sesong, og henger med helt i toppen. Offensivt har de sett svært bra ut, og scorer mest i ligaen av alle, med en rekke forskjellige målscorere. De står uten tap de siste syv i alle turneringer, med fire seire.

Eneste skadefravær er lynvingen Jakub Blaszczykowski.

De er også gode borte denne sesongen, med 4-1-2. Tapene har kommet for Napoli og Torino, som er sterke motstandere.

Uansett backer vi hjemmelaget i denne. I den formen de er i nå, er de umulige å ha med å gjøre og vi kjører hjemmeseieren til 1,58 i odds.

Totaloddsen på 2,37 for et par store favoritter spilles.

Klikk her for å levere dagens favorittdobbel!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør