SCORET OG UTVIST: Det var et av de mest Diego Costaske øyeblikk, da han scoret og ble utvist sist helg.
SCORET OG UTVIST: Det var et av de mest Diego Costaske øyeblikk, da han scoret og ble utvist sist helg. Foto: Rex/shutterstock (Shutterstock)

Atlético er ikke uovervinnerlige

Vi spiller på formsterke Eibar til glitrende odds.

Kommersielt

Det er en vidunderlig lørdag foran oss og Premier League er endelig tilbake med full runde. Den virkelig godbiten kommer kanskje søndag, men lag som Chelsea og Tottenham skal i aksjon i dag. Ellers er det NM på Hamar og Bundesliga gjør comeback etter vinterfrien.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1:
Alt går galt for Bordeaux
Oddstips 2: Luften har gått ut av Burnley 
Tippetips: Tottenham tilbake på vinnersporet
V75 Jarlsberg: Glitrende millionomgang i V75
V65 Skive: Internasjonal V65-kveld fra Danmark
Fotball
: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 18.25.
Eibar - Atlético Madrid, H 4,25.

Hatten av for Eibar, folkens! De har igjen vist at de ikke er et bløff og det stopper ikke å imponere, den siste perioden har de vært spesielt solide, med 6-1-0 på de siste syv kampene i ligaen - altså utrolige 19 poeng av 21 mulige!

Det har løftet dem inn i europacupkampen og de er bare poenget bak Villarreal på EL-plass. Som vanlig er det på hjemmebane de har gjort jobben, 5-2-2 er solide tall, tilsvarende kamp sist sesong endte imidlertid med 0-2-tap.

Anaitz Arbilla er suspendert og fire spillere er på skadelisten, deriblant Pedro Leon.

Costa suspendert
Atlético Madrid har kommet seg voldsomt etter den svake sesongstarten og er nærmeste utfordrer til suveren Barcelona, som likevel er hele ni poeng foran. Men, fire av de siste fem er vunnet for Atléti og ting ser unektelig bra ut.

De har vært bra på reisefot denne sesongen, også, 6-3-1 vitner om et lag vanskelig å slå.

I dagens kamp er de imidlertid kraftig svekket, Gabi, Savic og Diego Costa soner alle karantener, mens venstrebacken Filipe Luis er skadet.

Gjestene er det beste laget og fortjener også favorittstempelet, men 4,25 er for bra odds til å avslå på et så form- og hjemmesterkt lag som Eibar er nå om dagen.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør