Foto: John Powell / Liverpool FC / Getty Images

Atletico hviler stjernene

Zenit har ikke råd til å misbruke denne unike sjansen.

Kommersielt

Tirsdagens meny fra Sportspill
SHL-tipsene:Hockey-Pelle med skrellvarsel
Få oversikt: Siste nytt om CL-lagene

Champions League er tilbake på langoddsprogrammet, og det er en rekke viktige kamper som spilles i kveld.

Dagens langskudd
Celtic - Milan H 2,75

Celtic har fortsatt muligheten til å avansere til sluttspillet i Champions League, men det er veldig mye som skal klaffe da. Ikke bare må de vinne kveldens hjemmekamp mot Milan, de må også ta poeng borte mot Barcelona i den siste runden av gruppespillet.

All den tid Barcelona allerede har sikret avansementet, er ikke det helt hundre prosent usannsynlig. Celitc var solide i sin første hjemmekamp i dette sluttspillet og det hadde ikke vært veldig mye å si på om de hadde tatt poeng mot Barcelona da. Gjorde jobben sin i hjemmekampen mot Ajax, men dessverre har ikke skottene fått med seg poeng fra bortekampene.

Milan vil selv med tap i kveld, ha skjebnen i egne hender all den tid de avslutter hjemme mot Ajax. I den hjemlige serien er Milan allerede 20 poeng bak serieleder Juventus og 2-3-3 på de åtte siste bærer preg av et lag det ikke stemmer for. 2,75 på hjemmeseier er uten tvil verd noen kroner i kveld.

Dagens spill
Zenit - Atletico MadridH 1,95
Atletico Madrid har hatt en formidabel sesong så langt og ligger på andreplass i La Liga etter 14 runder. I Champions League er livet rosenrødt. Full pott etter fire kamper innebærer at man allerede har vunnet gruppe G.

Dermed er det ingen grunn til å risikere skader på stjernespillere i seks minusgrader i St. Petersburg i kveld. Spillere som Diego Godin, Diego Costa, Cristian Rodríguez , David Villa, Tiago Mendes, Filipe Luís og Arda Turan hviles trolig, mens Mario Suarez er skadet. Kun sju av spillerne som banket Getafe 7-0 i helgen, er med i troppen til Russland.

Zenit er inne i en tung periode og står med kun ett poeng på de tre siste seriekampene. Leder likevel tabellen med 36 poeng på 17 matcher.

I Champions League ligger russerne på andreplass med fem poeng på fire kamper. Porto følger med fire poeng, mens Austria Wien har ett. I den siste matchen møter Zenit bunnlaget Austria, mens rivalen Porto spiller borte mot Atletico. Seier i kveld vil altså innebære at sjansene for avansement til sluttspillet er gode.

Zenit har Cristian Ansaldi og Danny ute. Aleksandr Anyukov og Nicolas Lombaerts kan bli klare.

Atletico er det klart beste laget av disse to, men spanjolenes lange fraværsliste og mangel på motivasjon gjør at vi setter pengene på et Zenit-lag som vil gjøre alt de kan for å gå videre fra puljen.

Zenit - Atletico Madrid 1,95 - 3,30 - 3,35
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus