Gå til sidens hovedinnhold

Austin kan senke United

Charlie Austin har scoret 13 mål i Premier League denne sesongen. QPR kan ta Manchester United hjemme på Loftus Road.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Leicester har kommet seg over sjokket
Oddstips 2: Sterke hjemmelag innfrir
Tippekupong: Alle penga på Chelsea
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
V75 Klosterskogen:
Dobbel sjuerpott gir kanonomgang

Vi har en herlig langoddslørdag foran oss med flotte kamper fra England og ellers fotball fra både Italia, Spania, Frankrike og Nederland. En god vintersport er det også på lørdagens liste.

HTML EMBED

QPR - Manchester United H 4,95
QPR tapte den viktige bunnkampen borte mot Burnley forrige runde og har bare tatt to poeng på de siste fire kampene.Ligger nest sist på tabellen med 19 poeng. Samtlige poeng er tatt på Loftus Road, og borte er det ikke blitt et eneste poeng for QPR 0-0-10.

Hjemme står laget med 5-4-2, men foreløpig er det kun Manchester City av topplagene som har vært på besøk. Det var 8. november i fjor og den kampen endte 2-2. QPR var best i den kampen, men City ble berget av Sergio Aguero.

Vi har flere ganger i vinter påpekt at United har fått bra betalt poengmessig utfra hva laget har produsert av spill og sjanser. I de tre siste kampene har poengene også sluttet å komme. Laget har bare scoret ett mål og tatt to poeng i denne perioden. 0-1-tapet for Southampton på Old Trafford forrige helg var rett og slett en trist affære for hjemmefansen.

Det har bedret seg en del på skadefronten etter nyttår, men det er høyst tvilsomt om vi får se Robin van Persie på banen i dag. Ashley Young er helt sikkert ute, mens Rafael og Marcos Rojo er usikre.

4,95 på hjemmeseier er skyhøyt og det må være verd å sette noen kroner på at QPR sjokkerer United i ettermiddag og denne blir vårt soleklare langskudd lørdag.