UAVGJORT: QPR og Charlie Austin spilte 1-1 hjemme mot Wigan i play off kampen om spill i Premier League kommende sesong.
UAVGJORT: QPR og Charlie Austin spilte 1-1 hjemme mot Wigan i play off kampen om spill i Premier League kommende sesong. Foto: Scott Heavey (Pa Photos / NTB scanpix)

Austin må levere

Tross gode prestasjoner av QPR på slutten, ligger laget sist i Premier League. Lørdag tror vi laget får has på meget bortesvake Leicester.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Rennes burde vært favoritt
Dagens oddsdobbel: Burnley var ikke ferdige
Tippetips: Liverpool kan ikke stoles på
Premier League: Oversikt skader/karantener
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott
V5 Leangen:
Vorspiel med Brækken

Den norske fotballen er slutt for denne gang og dermed er det utelukkende internasjonal fotball som dominerer langoddsprogrammet lørdag. I tillegg er det en god del ishockey på programmet. Naturligvis er det også dueller fra verdenscupåpningen i Kuusamo og hoppdueller fra Ruka.

Vi kommer med tre oddstips denne lørdagen. En svært godt betalt dobbel og to singelspill. I tillegg til utførlig analyse av tippekupongen. Her skal det handle om dagens dobbel.


Queens Park Rangers - Leicester H 2,10
Til tross for gode prestasjoner i det siste, så ligger faktisk QPR helt sist på Premier League-tabellen ettersom det fortsatt ikke deles ut poeng for gode prestasjoner i fotball. Burde og skulle slått Manchester City hjemme i siste kamp før landslagspausen, og hadde fortjent poeng borte mot Newcastle sist helg. Nitriste 0-0-6 borte og brukbare 2-2-2 hjemme. Rio Ferdinand er tilbake til denne kampen, men både Sandro og Alejandro Faurlin er fortsatt skadet.

21. september så gjorde Leicester en formidabel snuoperasjon hjemme mot Manchester United og snudde 1-3 til 5-3 seier. På de neste sju kampene har laget tatt to poeng og scoret to mål og de scoringene kom attpåtil i samme kamp (hjemme mot Burnley sjette sist). Null scoringer på dem fem siste kampene, og slikt blir det nedrykk av. 1-0-5 på bortebane og 1-9 i målforskjell. Nigel Pearson og Leicester har få skadeproblemer.

Dette skal være en flott sjanse for Harry Redknapp og Queens Park Rangers. I lengden er det selvsagt ingen god strategi å spille på bunnlag, men dette er en bunnkamp og da blir det litt annerledes. 2,15 på hjemmeseier er klart godkjent odds og spilles.