*Nettavisen* Sportspill.

Avgjør på klassen?

Nettavisen stoler på Perfect Crown og Thor Borg i en småskummel V65-rebus på Bjerke i kveld.

30.01.08 20:23

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

Tar sin andre strake?
Rolf Mangelrød har en 5-åring langt utenom det vanlige i form av 10 Perfect Crown som kommer ut i den fjerde avdelingen. Armbro Plush-sønnen viste ved flere anledninger under fjoråret at han kunne matche de beste innen årgangen. I sin siste start på Bjerke 16. januar vant femåringen enkelt mot klart bedre hester enn han støter på i kveld. Normalt skal det løpet ha gjort godt og vi er rimelig trygge på at Thor Borg sitter bak en vinner.

Dobbeltbanker
Vi satser på to tøffe damer i den tredje avdelingen. 6 Bjørøy Tulla svek med galopp som favoritt i sin siste start i Drammen 19. januar, men har langt bedre forutsetninger i dag på en bane som trolig passer langt bedre for den hyperkapable ”dama”. I en feilfri utgave er årets første triumf i sikte, og vi garderer kun med 13 Spikeldi. Elding-datteren står litt hardt inne i løpet, men med litt flyt på veien dukker nok Hoel-traveren opp i rette enden igjen. 7-årshoppa er tøffere enn toget, og kommer nå ut med nyladede batterier.

Åpent
I V65-innledningen støter vi på en storfavoritt i form av 3 Thai Gardens Dream, en litt tvilsom sådan. Rockaroundtheclock-datteren har aldri vært noen ”løve” på full distanse, og galoppfaren fra start er også til stede. Vi vil i dette løpet stormvarsle for en hest med hysterisk form i kroppen, nemlig 14 Coralls Boy. The Bad Boy-sønnen har levert noen vanvittige avslutninger fra vanskelige utgangsposisjoner to ganger på rad nå. Dersom det løser seg litt fra andre rekke på 20 meter`n blir Rasmussen-traveren seiersfarlig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vi står på fem hester på alle våre spilleforslag i den andre avdelingen. 1 Mørtvedt Lomar blir trolig vond å stoppe i en feilfri utgave, men helt til å stole på er ikke Lome Elden-sønnen. En stor outsider finner vi i form av 7 Kapoline som kommer tilbake etter lang pause. Treningsrapportene er positive, og på kapasitet står Elding-datteren ikke tilbake for noen i dette feltet.

Klart best på kapasitet er 1 Prins Marius, og 10 Valle Sprinten i den femte avdelingen. Felles for dem begge er at de ikke er helt til å stole på, men i feilfrie utgaver bør de ha et bra bud på løpet.

V65-rebusen avsluttes med et vidåpent sprintløp, og det kan fort komme en smell her. 2 Volkert Kievitshof vant et ”billig” lunsjløp i sin siste start på Bjerke 3. januar. Selv om Armbro Goal-sønnen her står innbydende til på favorittdistansen sprint er det ikke opplagt at det er snakk om en klink vinner. To outsidere finner vi i form av 3 Last Midnight og 5 Luna D`Oro. Felles for dem begge er at de har konkurrert i tøffe omgivelser på slutten, og det er hakket enklere i mot ved denne anledningen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 320 kroner som du kan kjøpe i boksen oppe til venstre.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem som dekker tre løp. Stammen er på hele 8.470 rekker, men ved å kreve at våre utgangshester vinner i minst to av disse løpene reduseres innleveringsprisen til 1.280 kroner. Vi spiller hhv 2, 2 og 3 utgangshester i de tre dekkeløpene, og tåler dermed en skikkelig smell i et av disse løpene.

Systemet er fylt ut på tre kuponger, og kan kjøpes her.

V65-løpene kan som vanlig sees på Nrk2 kl. 19.30

Nettavisen har dessuten live-oppdatering fra kl. 18.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag