TAPTE: Tyskland - her representert ved Hector - tapte i Frankrike på fredag.
TAPTE: Tyskland - her representert ved Hector - tapte i Frankrike på fredag. Foto: Benoit Tessier (Reuters)

AVLYST: Tyskland reiser seg på direkten

Dagens dobbel 2 utgår som følge av avlysning av kampen mellom Tyskland og Nederland.

Kommersielt

Det ble ikke knalltreff på de to hockey-tipsene mandag, men Irland slo Bosnia til 2,20 i odds.

Sportspills øvrige tirdagsprogram:
Oddstips 1:
Danmark MÅ score mål
Oddstips 3: Colombia straffer skadeplaget Argentina
Tennistipsene:
Federer blir kraftig undervurdert

TV-kampene: Slik ser du ukens TV-kamper

V4 Östersund: Nytt snadder blir levert til lunsj
V5A Bjerke: Mester tryller igjen

Landskampene preger fortsatt langoddsprogrammet og det er en rekke spennende varianter. Danmark - Sverige og Slovenia - Ukraina er EM-kvalifiseringskampene.

Dagens dobbel 2 er som skrevet avlyst. Kampen mellom Østerrike og Sveits går fortsatt som planlagt.

Østerrike - Sveits, H 2,05
Etter en rett og slett vidunderlig kvalifisering, er det nå opp til Østerrike-sjefen Marcel Koller og skru på plass de riktige bitene i troppen som skal til Frankrike. Det er derfor tre debutanter i troppen, Andreas Lukse, Robert Gucher og Karim Onisiwo.

Østerrike har ikke spilt en kamp siden de kronet kvalifiseringen med 3-0-seier over Lichtenstein. Selv om denne kampen langt nær er like viktig som EM-kvalifiseringskampene, er formen imponerende i sistnevnte: 4-1-0 på hjemmebane og 9-1-0 totalt, i en ikke veldig lett gruppe. Kun én gang har de sluppet inn mål på hjemmebane.

Robert Almer og Martin Harnik mister begge kampen grunnet kneproblemer. Christian Fuchs og Julian Baumgartlinger bør rekke kampen.

Sveits har også gjennomført en grei kvalifisering, men var i trøbbel før de avsluttet med fire seire de siste fem kampene. Borte har de 3-0-2, med tap for England og Slovenia. Resten av gruppen bestod av svake lag.

Forrige uke tapte de 2-3 borte for Slovakia i en annen privatlandskamp. Gjestene må klare seg uten Granit Xhaka (nøkkelspiller på midten), Renato Steffen, Ricardo Rodriguez og Breel Ebomolo.

Her spiller vi hjemmeseier. Østerrike har vært rett og slett mesterlige i kvalifiseringen og virker sterkere enn noen gang før. Mot et Sveits som har vist svakhetstegn, kjører vi H til godkjente 2,05 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus