Bankerfri løsning i lunsjen

Vi fant ingen soleklare holdepunkter under dagens lunsjtrav på Jarlsberg, og støtter oss således til to dobbeltbankere.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5-tips.

Vi spilte banker på 10 Booray som kommer ut i V5-4 i sin siste start, men da klarte kusk Frode Fladen det kunststykket å kjøre seg fast, noe han vel ikke har gjort siden 1973... Chip Chip Hooray-sønnen så riktig fin ut ved den anledningen, og med litt flyt på veien i dag dreier det seg om en solid vinnersjanse. Vi singelstreker på det minste forslaget, men garderer på de to største, da 4-åringen ikke kommer til noe dekket bord.

To dobbeltbankere
Vi satser på å komme i gjennom hhv den tredje og den femte avdelingen på to hester. I V5-3 gjør 9 Møjmix sin andre start i regi Knut A. Ødegaard, og er Bokli Balder-sønnen like god som i lunsjen sist, ja så blir han trolig vond å stå i mot på ny. I dette løpet har vi dog litt sansen for 2 Kvikk Anto S.E. som er under utvikling, og når Sagholen-traveren kun er krysset av på 15 % av kupongene blir helbroren til seiersmaskinen Frekken ikke mindre interessant.

I V5-finalen støter vi på en storfavoritt i form av 8 Wonderboy Boko. In Love With You-sønnen kommer fra to imponerende triumfer nå på slutten, og i en feilfri utgave kan 4-åringen fort legge på til sin tredje strake. I dette løpet dukker det dog opp en hest i ny regi, som gjør sin første start her til lands. Vi har tatt 5 Quantum Maximilian nærmere i øyesyn, og etter det vi har registrert mener vi bestemt at 4-åringen til Erik Killingmo kan gi favoritten en match.

I de to innledende avdelingene dukker det opp mye rusk, og bred gardering er å anbefale.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 84, 336 og 1.008 kroner som du kan kjøpe ved et enkelt tastetrykk.

Kjøp en bong og følg spenningen på NRK2 kl. 13.30-14.30

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus